ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ WASHIΝGTON POST ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!


Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν μηνύει την Washington Post που τον κατηγόρησε για διάδοση «παραπληροφόρησης» στο διαδίκτυο!

Ο Δρ Robert Malone, ειδικός στην τεχνολογία mRNA και ένθερμος κριτικός εμβολίων Covid, ο οποίος λογοκρίνεται συνεχώς από την Big Tech, μηνύει την Washington Post για συκοφαντική δυσφήμιση. Η μήνυση ισχυρίζεται ότι το ειδησεογραφικό πρακτορείο έκανε συκοφαντικές δηλώσεις εναντίον του σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου.

Το άρθρο ισχυρίστηκε ότι ο Δρ. Malone διέδωσε "παραπληροφόρηση" σε μια ομιλία που είπε ότι τα εμβόλια "δεν λειτουργούν" κατά της παραλλαγής Omicron. Ως απόδειξη ότι η δήλωση ήταν ψευδής, η Post ανέφερε ένα έγγραφο του CDC που διαπίστωσε ότι οι αναμνηστικές δόσεις εμβολιασμου προστατεύουν τους ανθρώπους από σοβαρές ασθένειες.

Η Post παρέλειψε το μέρος όπου ο Δρ. Malone είπε ότι τα εμβόλια «δεν αποτρέπουν τη μόλυνση από το Omicron, τον ιικό πολλαπλασιασμό ή την εξάπλωση σε άλλους».

Μιλώντας στους The Epoch Times, ο Δρ. Μαλόουν είπε: «Δεν είπα τίποτα για την ασθένεια και τον θάνατο εκείνη τη στιγμή». Συνέχισε κατηγορώντας την Post για επιλεκτική εσφαλμένη αναφορά και χρήση της μελέτης του CDC για να αντιμετωπίσει έναν ισχυρισμό που δεν έκανε ποτέ.

Οι Epoch Times έλαβαν μια συνέντευξη μεταξύ του συγγραφέα του άρθρου, Timothy Bella και του Dr. Malone, πριν γραφτεί το άρθρο. Ο Μπέλα είπε στον Δρ Μαλόουν: «Σέβομαι εσένα και το σύνολο της δουλειάς σου» και ότι ήλπιζε να σκιάσει τον γιατρό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο DC όπου έδωσε μια ομιλία σε μια διαμαρτυρία ενάντια στις εντολές του Covid.

Ο Malone έστειλε αρχικά μια ειδοποίηση στην Post απειλώντας να κινηθεί νομικά εάν το άρθρο δεν αφαιρεθεί ή αν ανακληθούν οι δυσφημιστικές δηλώσεις. Όταν το κατάστημα αρνήθηκε, υπέβαλε μήνυση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το άρθρο έκανε 10 δυσφημιστικές δηλώσεις κατά του Δρ. Μαλόουν, μεταξύ των οποίων ότι έχει «αξιωθεί», οι ισχυρισμοί του είναι «όχι μόνο λανθασμένοι, αλλά και επικίνδυνοι» και ότι «επανέλαβε ψέματα που του έχουν συγκεντρώσει λεγεώνες οπαδών».

«Οι ιδιότητες που απαξίωσε η Washington Post—Η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα, η ικανότητα, η κρίση, το ήθος και η ηθική του Δρ. Malone ως αδειοδοτημένου ιατρού και επιστήμονα—είναι ιδιαίτερα πολύτιμα για τον Δρ. Malone και είναι απολύτως απαραίτητα για την πρακτική και το επάγγελμα οποιουδήποτε ιατρού και επιστήμονα. H Washington Post αποδίδει στον Dr. Malone συμπεριφορά, χαρακτηριστικά και συνθήκες, όπως απάτη, παραπληροφόρηση, παραπληροφόρηση, εξαπάτηση και ανεντιμότητα, που θα επηρέαζαν αρνητικά την ικανότητά του ως επαγγελματία ιατρού και την άσκηση τις εργασιών του και καθηκόντων ως γιατρού», αναφέρει η αγωγή. .

«Οι δηλώσεις του του Δρ Malone σχετικά με το COVID-19 και τα υποτιθέμενα «εμβόλια» ήταν 100% ακριβείς. Ποτέ δεν έχει διαπράξει απάτη σε  εμπλεκόμενος σε οποιαδήποτε ιατρική παραπληροφόρηση ή παραπληροφόρηση. Επιπλέον, τα λεγόμενα «εμβόλια» δεν λειτουργούν, όπως είναι ξεκάθαρο τόσο από τα επιστημονικά όσο και από ανέκδοτα στοιχεία μέχρι σήμερα», αναφέρει επίσης.

Ο Δρ Μαλόουν άσκησε μήνυση, επίσης και κατά του Twitter για τη λογοκρισία του! 

Όπως, λοιπόν, βλέπουμε υπάρχει ένα ολόκληρο καθεστώς που ασκεί λογοκρισία για αυτούς που αντιστέκονται στις υποχρεωτικές πρακτικές της ΝΤΠ, έστω και εάν έχουν την κατάλληλη επιστημονική γνώση να εκφέρουν γνώμη από τα ΜΜΕ και τα Κοινωνικά Δίκτυα, που ελέγχουν πλήρως τα πάντα. 

Στην Ελλαδα , μάλιστα, το καθεστώς Μητσοτάκη, με την έμμισθη βοήθεια των ΜΜΕ έχει θεσπίσει το ακαταδίωκτο για τους επιστήμονες και πολιτικούς που υπεραμύνονται των εμβολιασμών και θεωρούνται οι εκφέροντες την μόνη  αλήθεια και προστάτες του λαού! 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις