Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & Η XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΙΑΠΩΝΙΑ!

Ο αυταρχισμός, η λογοκρισία και η εύκολη επιτήρηση επιτυγχάνονται καλύτερα με τον ερχομό της αχρήματης κοινωνίας που είναι ο σκοπός της παγκοσμιοποίησης που εκφράζεται πλέον ανοιχτά με το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) που όλες οι κυβερνήσεις υιοθετουν και πιστα παρακολουθούν για να επιτευχθεί η υποδούλωση των Εθνών!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν , πλέον αντιληφθεί και σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις - πολύ λιγότερο η Big Tech και οι τράπεζες - παρακολουθούν κάθε κίνησή τους, κάθε δευτερόλεπτο που ξυπνούν και κοιμούνται κάθε ώρα καθημερινά και επισταμένως.

Προπομπούς τέτοιων κοινωνιών βλέπουμε στην Δύση και ιδιαίτερα στην Άπω Ααντολή όπως στην Ιαπωνία η οποία σύμφωνα  με το πρόγραμμα που ακολουθεί, μέχρι την άνοιξη του επόμενου έτους, οι εταιρείες που εδρεύουν  στην επικράτεια της θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα σύστημα ψηφιακής πληρωμής μισθών, παρακάμπτοντας τραπεζικούς λογαριασμούς και χρησιμοποιώντας εφαρμογές πληρωμών.

Αυτό είναι το σχέδιο το οποίο η  ιαπωνική κυβέρνηση υιοθέτησε ώστε να δοθεί η δυνατότητα η χώρα φτάσει τους άλλους στην Ασία όταν πρόκειται να προχωρήσει προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά, όπως αναφέρεται  σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Και όλα τα παραπάνω την εισαγωγή, δηλαδή , ενός υποχρεωτικού ψηφιακού συστήματος πληρωμής μισθών παρουσιάζει η ιαπωνική Κυβέρνηση ότι θα ακολουθηθεί για να βοηθήσει τους αλλοδαπούς εργαζόμενους που δεν μπορούν να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στη χώρα, καθώς και να τονώσει την ανάπτυξη, την αγορά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και την απορρύθμιση και χαμηλότερα διοικητικά τέλη, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Το στρατηγικό αυτό πλαίσιο της ώθησης προς την κατεύθυνση της κοινωνίας χωρίς μετρητά φαίνεται να υιοθετήσει και το καθεστώς Μητσοτάκη στη δήθεν προσπάθεια του να αντιμετωπίσει το ζήτημα των ελλείψεων εργατικού δυναμικού, όπως έχει τονιστεί δια στόματος των υπουργών του αλλά και από το Ριζοσπαστική Αριστερή Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ  η οποία δια στόματος Τσίπρα  διατράνωσε ότι λόγω έλλειψης εργατών Θα χρησιμοποιηθούν οι λαθρομετανάστες  που ήδη βρίσκονται στην χώρα αλλά και αυτοί που ακόμη εισέρχονται για την παραγωγικότητα και την περιφερειακή αναζωογόνηση, μόλις ανέλθει στην εξουσία.

Την  αχρήματη κοινωνία που έρχεται με την παντελή εξάλειψη των μετρητών που αρχικά περιλαμβάνει παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής, κινδύνους ασφάλειας σε ατομικό και κρατικό επίπεδο και εξάρτηση από την τεχνολογία για την οικονομική ένταξη και μετέπειτα την εξ' ολοκλήρου υποταγή των Κρατων-Εθνών στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση, γνωρίζει πολύ καλά ότι θα συμβεί και η Ηγεσία της Ελλάδος αλλά τηρεί σιγή ιχθύος και με τους Δημοκράτες προχωρά χέρι χέρι για την εγκαθίδρυση του Πολιτικού και Θρησκευτικου Οικουμενισμού με τα συνεπακόλουθα.

Το μόνο πολιτικό κίνημα που αφυπνίζει τον Λαό εδώ και πολλά χρόνια είναι το  Κίνημα του Εθνικισμού του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής  που δια στόματος του Ιδρυτου της Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, των στελεχών και συναγωνιστών αγωνίζονται ενάντια σε αυτή την Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων και γι΄αυτό βρίσκονται πολιτικοί κρατούμενοι έγκλειστοι σε Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας ως κοινοί εγκληματίες γιατί σθεναρα αποτελούν την μοναδική Φωνή Αφύπνισης.

Το Σύστημα . όμως, γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ και ας γνωρίσει και ο Ελληνικός Λαός ότι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟN ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις