ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ!

 

94χρονη Σουηδή δικάζεται για… υποκίνηση φυλετικού μίσους στο διαδίκτυο!


94χρονη Σουηδή δικάζεται για… υποκίνηση φυλετικού μίσους στο διαδίκτυο!
Στα δικαστήρια της δημοκρατικής Σουηδίας, βρέθηκε να σύρεται η 94χρονη Σουηδή Vera Oredsson, αντιμετωπίζοντας δύο γελοίες κατηγορίες για “εγκλήματα” σκέψης!


Τα “εγκλήματα” για τα οποία κατηγορείται η Vera είναι δύο σχόλια που γράφτηκαν το 2018 στον εθνικιστικό ιστότοπο nordfront.se. Ο καταγγέλλων είναι μια αριστερή οργάνωση με την ονομασία “Δικαστικό Μέτωπο” (Juridikfronten) που είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες από τις μηνήσεις περί “φυλετικού μίσους στη” Σουηδία, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι μειονοτικές ομάδες που υποτίθεται ότι θίγονται είναι στην πραγματικότητα αδιάφορες για τέτοιες υποθέσεις. Αντίθετα, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα με περιπτώσεις όπως το δήθεν “Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσινκι”, ο νόμος χρησιμοποιείται ως προκάλυμμά για να χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους ο πόλεμος εναντίον των Εθνικιστών.

Το πρώτο από τα δύο “επίμαχα” σχόλια δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα “ευχαριστώ” που έγραψε η ηλικιωμένη στους Εθνικιστές του “Κινήματος Αντίστασης” όταν την συνεχάρησαν για τα 90ά της γενέθλια! Το σχόλιο περιείχε και την φράση “Ζήτω η Νίκη” στα Σουηδικά, η οποία έχει κριθεί παράνομη! Η εισαγγελέας θεώρησε ότι αυτό το σχόλιο έδειχνε περιφρόνηση προς τους Εβραίους και τις μη σκανδιναβικές εθνότητες, παρόλο που όλοι αυτοί δεν αναφέρονταν κυριολεκτικά πουθενά.

Στο δεύτερο σχόλιο, η Vera έκανε το “λάθος” να εκφράσει τον θυμό της για τους πολιτικούς που υπερασπίζονται όσους σέρνουν παιδιά στα “gay pride” για να δουν ημίγυμνους άντρες, αποκαλώντας τους “αηδιαστικούς”. Η εισαγγελέας θεώρησε ότι και αυτό έδειχνε περιφρόνηση και ήταν υποτιμητικό προς τους ομοφυλόφιλους, παρόλο που ήταν πολύ σαφές ότι το σχόλιο δεν αναφερόταν καν σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτές τις (γελοίες) εκδηλώσεις.

Όλα αυτά φαίνεται πως, για το Σουηδικό κράτος, δικαιολογούν προσαγωγή μιας 94χρονης γυναίκας με πεντακάθαρο ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ηλικιωμένης, η Βέρα είναι ίσως το γηραιότερο άτομο που έχει κατηγορηθεί ποτέ για έγκλημα στην ιστορία του Περιφερειακού Δικαστηρίου…

Κατά την διάρκεια της απολογίας της, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, η 94χρονη Σουδή επεσήμανε τον απόλυτο παραλογισμό του σουηδικού κατεστημένου που διαμαρτύρεται για την έλλειψη ελευθερίας του λόγου σε άλλες χώρες, όπως η Ρωσία, ενώ ταυτόχρονα την παραβιάζει ξεκάθαρα στο εσωτερικό της χώρας. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Αυτός είναι ο “ευρωπαϊκός Παράδεισος” της Σουηδίας που έχουν ως πρότυπο οι ελληνόφωνοι νεοφιλελεύθεροι! Μια χώρα που “κατακτά” πρωτιές στα ευρωπαϊκά στατιστικά βιασμών, εξαιτίας της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, και ταυτόχρονα διώκει όσους γηγενείς πολίτες δείχνουν έστω και μια ελάχιστη αντίδραση.

Ας μην αυταπατώνται οι Έλληνες πολίτες. Αυτό ακριβώς το μέλλον προδιαγράφεται και για την Ελλάδα που έκανε την πιο πομπώδη αρχή με τις εξωφρενικές διώξεις σε βάρος του Αρχηγού και των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Και αν σήμερα ο “αντιρατσιστικός νόμος” (του Αντώνη Σαμαρά) δεν επιβάλλεται ακόμα στην πλήρη απανθρωπιά του, αυτό οφείλεται αποκλειστικάστον αγώνα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου που ανέδειξε το ζήτημα στον Ελληνικό λαό. Μόνο η “απειλή” της ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής στέκει ως ασπίδα προστασίας των πατριωτικών ιδανικών απέναντι σε τέτοια νομοθετικά εκτρώματα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2022/10/04/19/154227/



Σχόλια

  1. Και επειδη ζω και στη Νορβηγια τα ιδια ακριβως συμβαινουν..Ακομη και παιδια παιρνει το κρατος απο τις οικογενειες αν για το παραμικρο αισθανθουν καταπιεσμενα.Ευτυχως στην Ελλαδα ακομη μπορουμε κατα καποιον τροπο να εκφραζομεθα.Γραψτε Το κρατος της Νορβηγιας που παιρνει τα παιδια και διαβαστε να φριξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις