Οι φτωχοί Έλληνες: Ένας λαός τουριστών !

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου του 2022 και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου του 2022, η Αττική Οδός ήταν μποτιλιαρισμένη από τους εκδρομείς, οι οποίοι έφευγαν για ένα ακόμη τετραήμερο διακοπών. Περιττό να πούμε ότι οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες είχαν αδειάσει από την Πέμπτη το πρωί, αφού την είχαν κοπανήσει οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι για την καθιερωμένη κοπάνα τους. Και όλα αυτά σε μία χώρα όπου άνθρωποι δουλεύουν σκληρά σε απάνθρωπες συνθήκες για 4 και 5 κατοστάρικα. Και ταυτόχρονα για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους εκατομμύρια τεμπελιάζουν και δεν δουλεύουν πουθενά, αφού γι’ αυτούς τον να μαζέψουν φρούτα ή να ασχοληθούν με αγροτικές εργασίες είναι ντροπή. 

Συνωστισμός και στο λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας όπου έφευγαν για τα κοντινά νησιά οι θαλάσσιοι εκδρομείς. Είναι παράξενο να μην υπολογίζουν το χρήμα και τα έξοδα όταν όλοι τους λένε ότι έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας όταν το εσωτερικό χρέος καλπάζει και οι περισσότεροι Έλληνες χρωστούν σε τράπεζες και εφορία.

Ίσως ο λαός μας να ευρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής περιμένοντας μία καταστροφή ανάλογη της Πομποιήας κι έχει αποφασίσει να απολαύσει τις τελευταίες του στιγμές και ό,τι γίνει… Όπως και εάν έχει το πράγμα, όλοι τελικά είναι ευχαριστημένοι σε αυτή την χώρα ό,τι και να γίνεται και αυτό δεν δείχνει ούτε λαό σοβαρό, ούτε υπεύθυνο για το μέλλον του.  

Ρ.Λ.Μ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2022/10/30/10/154648/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις