Λαϊκιστικές Σκέψεις!


Παιχνιδάκια Κυβέρνησης και Εμπορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης για την μείωση των ωρών και απόλυση υπαλλήλων κάτι που σίγουρα θα εφαρμοστεί σε δύο μήνες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, πράγμα που ήδη γίνεται!!

Με τα MALL και τις μεγάλες αλυσίδες πολυκαταστημάτων να επωφελούνται τα μέγιστα! Με μια κυβέρνηση που αισχροκερδεί μη κατεβάζοντας το ΦΠΑ στη ενέργεια και τα βασικά πρόστιμα την στιγμή που οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι και μας κοροϊδεύει δίνοντας δήθεν ψιχουλα αύξησης 7% την στιγμη που ο πληθωρισμός ξεπερνάει τα 12% με ανοδική πορεία! (Πως να μη φεύγουν οι γιατροί και τα παιδιά μας στην ξενιτιά )
Ακόμη και το καφέ της παρηγοριάς θα αναγκαστεί να κόψει ο Έλληνας!

'Ολα αυτα , βέβαια , όταν τα λέμε μας Θεωρούν λαϊκιστες δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε ούτε και βήμα μας δίνουν τα εξαγορασμένα από το σύστημα ΜΜΕ αλλά ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι έρχονται δύσκολες στιγμές και τα επιδόματα και τα παραμυθιάσματα δεν πιάνουν πια γιατί η εξασφάλιση για τα προς το ζην έχει γίνει και πάλι μετα απο τα μνημόνια και την πανδημία ένας εφιάλτης με μια επισιτιστική κρίση να βρίσκεται προ των πυλών όχι τόσο απο την ανεπάρκεια αγαθών που θα έρθει αργότερα αλλά λόγω οικονομικής αδυναμίας αγοράς των προϊόντων!

Βέβαια, εμείς ως Έλληνες βρισκόμαστε στην σωστή πλευρα της Ιστορίας και χειροκροτάμε την Σωτήρια κυβέρνηση του Μητσοτάκη που αφού όπως μας είπε o Άδωνις Γεωργιάδης μας έσωσε από την πανδημία (με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων σε όλη την Ευρώπη) τώρα θα μας σώσει και από την ενεργειακή κρίση καθώς και από την επιθετικότητα το Ερντογάν αφήνοντας τον να αλωνίζει το Αιγαίο και με τον διάλογο που ευαγγελίζεται που θα μας οδηγήσει στην Χάγη!

Αυτές , βέβαια, είναι φασιστικές και Λαϊκιστικές σκέψεις οπότε εσείς δεν έχετε παρά να ψηφίσετε τους ίδιους που σας έφεραν ως εδώ και να μην ακούτε λαικιστικές απόψεις ακροδεξιών!

Άντε και καλό καφεδάκι στην πλατεία!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις