H ANIKANH ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤHΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!

Μήνυμα προς την Κριστίν Λαγκάρντ και το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έστειλε ο διαχρονικός και επί όλων των κυβερνήσεων Δεξιών και Αριστερών και βαλτός απο την ελίτ  διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Politico χτυπώντας καμπανάκι, διπλό καμπανάκι μάλιστα, αποδεικνύοντας την αποτυχία της ανίκανης νομισματικής πολιτικής της Ε,Ε και της Κριστίν Λαγκάρντ την οποία πιστά ακολουθεί και το  καθεστώτος Μητσοτάκη.

«Τρέξτε» τις μεταρρυθμίσεις στην ενέργεια καθώς η νομισματική πολιτική από μόνη της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα επίπεδα πληθωρισμού! Πρέπει επίσης οι δημοσιονομικές αρχές και οι αρμόδιες ενεργειακές αρχές να κάνουν περισσότερα για να μειωθεί ο πληθωρισμός!

Προερχόμενα από έναν άνθρωπο του συστήματος καταλαβαίνετε το μέγεθος της ενεργειακής  κρίσης, του πληθωρισμού και της ακρίβειας και την προπαγάνδα που υφίσταται ο ελληνικός λαός με τις γελοιότητες περί καλαθιών του νοικοκυριού και μείωσης του πληθωρισμού στην Ελλάδα!

Οι υπερβολικά μεγάλες αυξήσεις στα επιτόκια προκαλούν αδικαιολόγητη ζημιά στην οικονομία της Ευρώπης και πόσο μάλλον της Ελλάδος, οδηγώντας τους δανειολήπτες σε κατάσταση αμόκ με τις αυξήσεις των επιτοκίων!

Δεν μας προκαλεί έκπληξη καθώς το προτεκτοράτο του καθεστώτος Μητσοτάκη ακολουθεί πιστα την πολιτική της Αμερικής που θησαυρίζει ενώ η Ευρώπη φτωχαίνει με επακόλουθο την φτωχοποίηση των λαών της και κατ επεκταση της Ελλάδος!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις