ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!

Mε 96,5% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα να είναι μικρές επιχειρήσεις με 1,8 % απασχολούμενους καμία επιχείρηση δεν εντάσσεται στο ΕΣΠΑ και στο Ταμείο Ανάκαμψης οπότε οδηγούνται απο το καθεστώς Mητσοτάκη και την Ε.Ε με μαθηματική ακρίβεια σε κλείσιμο λόγω και των χρεών που δημιουργήθηκαν στα μνημόνια, τα λόκνταουν και τώρα με την ενεργειακή κρίση και τις υποχρεώσεις τους με τα κόκκινα δάνεια.

Η Ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση μαζί με το μικρούς αγρότες δεν ενδιαφέρουν το καθεστώς Μητσοτάκη αλλά ουτε και την Ε.Ε.

Δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία άλλα σπασίματα από πόρτες με την συνδρομή της αστυνομίας και καλό είναι το καθεστώς Μητσοτάκη να ρυθμίσει το θέμα της Α'κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης διότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο!

Μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι τα οφειλούμενα στα Ταμεία ΕΦΚΑ των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ξεπερνουν τα 36 δισ, ευρώ!

Ας μην κοροιδεύετε άλλο τον Ελληνικό Μικρό αυτοαπασχολούμενο και μικρό αγρότη κοροιδεύοντας τους με παροχολογία και επιτέλους να βοηθηθούν οι μικρές επιχειρήσεις και οι μικροί αγρότες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις