Τσαβούσογλου: Για άλλη μια φορά θέλω να προειδοποιήσω την Ελλάδα να μην κάνει ψευτομαγκιές!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επαναλαμβάνοντας τη ρητορική ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Αιγαίο ούτε κατά ένα μίλι.

Όταν η Χρυσή Αυγή κατέθετε νόμο για τα 12 ναυτικά μίλια, οι δημοκράτες το χλέυαζαν ως εθνικιστική και φασιστική πρόταση του Αρχηγου της Χρυσή Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.

Να , όμως, που για πολλοστή φορά δικαιώθηκε ο Μιχαλολιάκος αλλά στα καθεστώτα σύνηθες φαινόμενο οι αντίπαλοι να φυλακίζονται για τα πολιτικά τους Πιστέυω!

Και έρχεται τώρα ως σωτήρας ο Τσίπρας να ζητάει απο το Μητσοτάκη 12 ναυτικά μίλια! 

Ποιοί αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία μας και ετοιμάζονται να συνυπογράψουν την συνεκεκμετάλλευση του Αιγαίου υπακούοντας στο ΝΑΤΟ και στην Αμερική στο "ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ"

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε πιο συγκεκριμένα «όχι 12 μίλια, ούτε ένα». «Τις τελευταίες ημέρες στον ελληνικό Τύπο υπάρχουν δημοσιεύματα πως θα γίνει η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια γύρω από την Κρήτη. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, όχι 12 μίλια αλλά δεν θα επιτρέψουμε την επέκταση των χωρικών υδάτων ούτε ένα μίλι παραπάνω στο Αιγαίο. Η απόφαση που έχει το Κοινοβούλιο μας το 1995 σχετικά με το ζήτημα αυτό είναι ξεκάθαρη και συνεχίζει να ισχύει.

Για άλλη μια φορά θέλω να προειδοποιήσω την Ελλάδα να μην κάνει ψευτομαγκιές!

 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις