Πρώτη νίκη των δανειοληπτών έναντι των Ξένων Funds !


Πρώτη νίκη των απανταχού δανειοληπτών έναντι των ξένων funds του δικηγόρου Γεωργίου Μπαρτζώκη Πρόέδρου του κόμματος δανειοληπτών με μακρόχρονη εμπειρια στα δάνεια, ενόψει τηςυπόθεσης που εκδικάζεται από την ολομέλεια του Αρείου Πάγου προκειμένου να επικυρωθεί η απόφαση 822/22, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται στις ξένες εταιρείες (funds) που έχουν εξαγοράσει δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες, να βγάζουν σε πλειστηριασμό τα ακίνητα των δανειοληπτών.

Το έγγραφο της εταιρείας με το οποίο προτείνεται στον πελάτη – δανειολήπτη η αναστολή της εκδίκασης του προγραμματισμένου για τις 8/2/23 πλειστηριασμού του ακινήτου του.

«Στο εξώδικο που έστειλε η εν λόγω εταιρεία στον πελάτη μας, μάς ζητάει σε ένα μήνα να μπούμε στη ρύθμιση για τους ευάλωτους οφειλέτες αλλά και μας προτείνει τη διευκόλυνση πληρωμής μέρους του χρέους μας. Καταλάβαμε λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη ενέργεια συνδέεται άμεσα και έχει άμεση σχέση με την αυριανή υπόθεση που εκδικάζεται στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου για την απόφαση 822/22. Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι οι εταιρείες funds που διαχειρίζονται τα δάνεια τα οποία αγόρασαν από τις ελληνικές τράπεζες, δεν μπορούν να κάνουν καμία ενέργεια για να βγάλουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια μας.

Από την πλευρά του ο δικηγόρο Γεώργιος μπαρτζώκης την  Τετάρτη 26 Ιανουαρίου,  προσκόμισε στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου τα σχετικά έγγραφα της εταιρείας Indrum Hellas προς τον δανειολήπτη πελάτη του , για να δεθεί ή υπόθεση!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις