ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ! NΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΦΟ!

Από το 1936 είχε απαγορευτεί στην Ελλάδα η κατοχή και η χρήση της μαριχουάνας. Ήταν σχεδόν την ίδια περίοδο που είχε ξεκινήσει στην Αμερική η εκστρατεία εναντίον του φυτού, το οποίο παρουσιαζόταν στο ευρύ κοινό σαν το «βοτάνι του διαβόλου», σαν τον «φονιά των νέων».

Αυτοί που το κάπνιζαν άρχισαν να διώκονται και να φυλακίζονται. 

Σήμερα η ινδική κάνναβη παραμένει σε ένα καθεστώς παρανομίας, αλλά με τον νέο νόμο του κράτους επιτρέπεται στη χώρα μας η καλλιέργεια και η επεξεργασία της καθαρά και μόνο για ιατρικούς λόγους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα αναγνωρίζοντας για μια ακόμα φορά πως ήταν λανθασμένη η αντίδρασή του το 2018 στην εισαγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα.

«Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την εκ νεου κωλοτούμπα του που μας έλεγε  "η πρώτη επένδυση που σκέφτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος"

Ζούμε, όπως φαίνεται , τα τελευταία χρόνια την κατάντια της αστικής δημοκρατίας, με μπάφους, ψυχοπαθείς και σούργελα της πολιτικής αγυρτείας που ανερυθρίαστα νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν όλους και ότι έχουν ξεπουλήσει και την ψυχή τους στο διάβολο για την κονόμα και την μίζα!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

H μόνη γνήσια λογική φωνή του Έθνους σε ένα Κόμο Παραδομένο στα ξένα συμφέροντα και στην τρέλα!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις