ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ Α΄ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ LOCKDOWN ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΠΑΤΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ FUNDS!

Αδιέξοδο για εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες έχει η απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία οι εταιρείες διαχείρισης δανείων (services) μπορούν να διενεργούν πλειστηριασμούς για λογαριασμό funds που έχουν αγοράσει «πακέτα» κόκκινων δανείων.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Αρεοπαγιτών φέρεται να τάχθηκε υπέρ των servicers και των funds, δημιουργώντας τη σχετική νομολογία που «ανοίγει το δρόμο» για την πραγματοποίηση των πλειστηριασμών, πλήν ορισμένων που δεν φοβούνται το σύστημα!
Η εξέλιξη αυτή, αλλά και το γεγονός ότι η απόφαση ελήφθη σε χρόνο-ρεκόρ, μόλις λίγων ημερών μετά τη σχετική συνεδρίαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με τους πλειστηριασμούς και δημιουργεί εύλογες σκέψεις γιατί στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια συνεχούς φτωχοποίησης του λαού οι πολιτικοί ηγέτες της αστικής Δημοκρατίας ουτε την Α΄κατοικία των Ελλήνων δεν έχουν την δικαιοδοσία να διαφυλάξουν καθώς ακολουθούν πιστά τα ξένα κέντρα εξουσίας!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις