ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!

Και Θα πάτε τώρα δήθεν να ψηφίσετε τα κοπρόσκυλα που πούλησαν την Μακεδονία & τώρα ετοιμάζονται να πουλήσουν το Αιγαίο με τα δελτία συσσιτίων του καθεστώτος Μητσοτάκη και έτσι θα ασκήσετε το δικαίωμα του δημοκράτη πολίτη στην αστική δημοκρατία!

Με 500.000 ελληνόπουλα στην ξενιτιά και με ένα αφήγημα ότι όλα δουλεύουν ρολόι καθώς θα ψωνίζετε απο το καλάθι της νοικοκυράς για να τα βγάλετε πέρα!
Και εσύ ραγια δημοκράτη που τρέχεις στα γραφεία των βουλευτών που τους ψηφίζεις χρόνια τώρα για να βολέψεις δήθεν το βλαστάρι σου, δεν αναλογίζεσαι ότι αυτοί σε έχουν φέρει σε αυτή την κατάντια!

Και συν τοις άλλοις πηγαίνεις στην ενορία κατά τις 9.00 την Κυριακή στο "Δι΄ευχών" σου ο παπάς (με τα ακίνητα του) να διαβάζει την εγκύκλιο του Δέσποτα με την Μερσεντές απ΄εξω φορώντας μάσκα μέσα στην εκκλησία!

Είσαστε η ντροπή των προγόνων και μαλλον δεν αξίζει να πατάτε αυτά τα αιματοβαμμένα χώματα, αλλα τι σας λέω αφού οι περισσότεροι είστε διεθνιστές δημοκράτες που το μόνο που σας νοιάζει είναι η κονόμα, η καλοπέραση και να είστε καλοί καταναλωτές και άμα ο εχθρός χτυπήσει την πόρτα θα την ανοίξτε και θα του πείτε και περάστε!

Άντε απολαύστε το καφε σας, οι κυριες μην ξεχάστε εκτός από τα μαλλιά να κάντε και τα νύχια και το βράδυ παρακολουθήστε και κανένα Survivor στο Τουρκοκαναλο!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ , ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥΣ!

ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις