Αντικατάσταση πληθυσμών στην Ευρώπη – και την Ελλάδα!

Ενώ οι… political correct χλευάζουν τα περί «αντικατάστασης πληθυσμών» στην Ευρώπη, ως «θεωρία συνωμοσίας», η αντικατάσταση πληθυσμών προχωρά και «πνίγει» την Γηραιά Ήπειρο.

Έτσι, στην πρόβλεψη ότι «τα σημερινά στατιστικά ρεκόρ μετανάστευσης δείχνουν ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία η Μεγάλη Βρετανία θα ξεπεράσει τον πληθυσμό της Γαλλίας έως το 2025», προχώρησε ο Μαξγουελ Μαρλοου του Ινστιτούτου Adam Smith. Τι εννοεί ο «ποιητής»; Πως αυξάνεται ο πληθυσμός των ευρωπαϊκών χωρών, ενώ μαστίζονται απ’ την υπογεννητικότητα;

Στα μέσα του 2021, ο τελευταίος αριθμός για τον οποίο υπήρχαν διαθέσιμα συγκρίσιμα στοιχεία, η Μεγάλη Βρετανία είχε περίπου 700.000 λιγότερους κατοίκους από τη Γαλλία.

Πέρυσι όμως, η νόμιμη και παράνομη μετανάστευση στην Μεγάλη Βρετανία έφτασε τις 606.000, σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS), ενώ η αντίστοιχη στατιστική υπηρεσία της Γαλλίας εκτιμά την νόμιμη και παράνομη μετανάστευση στην χώρα σε 161.000. 

Αν εξαιρέσουμε τους Ουκρανούς πρόσφυγες, που εγκαταστάθηκαν νομίμως σε Μ. Βρετανία, Γαλλία και αλλού, η παράνομη μετανάστευση –που κατέχει τη «μερίδα του λέοντος»- προέρχεται από χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η αντικατάσταση πληθυσμών!

Στην Ελλάδα, οι αριθμοί δεν είναι μικρότεροι – συγκριτικά με τον πληθυσμό της χώρας. Και μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να εμφανίζει τεχνηέντως σχετικά μικρούς αριθμούς νέων παράνομων μεταναστών, αλλά την προδίδουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των αιτούντων άσυλο, που είναι κατά πολύ περισσότεροι απ’ τους παρανόμως εισερχομένους που έχουν καταγραφεί. 

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάς και η Ευρώπη χάνονται και μόνο οι εθνικιστές θέλουν και μπορούν να σταματήσουν την αντικατάσταση των πληθυσμών τους!  

A.B.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/05/28/16/157531/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις