ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης Βελόπουλος Κυριάκος ανέκαθεν στήριζε το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και το είχε αποδείξει με την ψηφοφορία του υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και παλαιότερα είχε ψηφίσει και το μνημόνιο και στήριξε την συγκυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου !

Μετά τις Χειρόγραφες επιστολές του Χριστού και τις κηραλοιφές που γιατρεύουν την φαλάκρα ψήφισε και υπέρ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού. Το νομοσχέδιο το είχαν στηρίξει επίσης και το ΚΙΝΑΛ, ενω ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μερα25 είχε δηλώσει “ΠΑΡΟΝ” και “ΟΧΙ” ψήφισε το ΚΚΕ.
Είχε υποστηρίξει ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του “Δεν θα το καταψηφίσουμε απλά και μόνο επειδή προωθεί την πρόληψη για την δημόσια υγεία” το οποίο , μάλιστα, είχε τονισθεί ακια από το βήμα της Βουλής από τον τότε ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης κ. Βιλιάρδου.
Σημειωτέον ως νέος υπήρξε μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Πολιτεύτηκε με τον ΛΑΟΣ, με τον οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 2004 και μετά προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις