ΟΤΑΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΩΣ!

Ο άπιστος που μισεί και διώκει την αλήθεια του Θεού, βλασφημεί κατά του Αγίου Πνεύματος.

Ο Χριστός τρεις φορές επικαλέσθηκε το Άγιο Πνεύμα με τη σημασία του Πνεύματος της Αληθείας: «Ο δε παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιον ο πέμψει ο πατήρ εν τω ονόματί μου, εκείνος υμάς διδάξει πάντα και υπομνήσει υμάς πάντα α είπον υμίν…» (Ιωαν. 14, 26) -«όταν δε έλθη ο παράκλητος ον εγώ πέμψω υμίν παρά του πατρός, το Πνεύμα της αληθείας…» (Ιωάν. 15,26)- «οδηγήσει υμάς εις πάσαν την αλήθειαν» (Ιωάν. 16, 13). Εκείνος, λοιπόν, που αρνείται και χλευάζει το Άγιο Πνεύμα, αρνείται και χλευάζει τον Θεό που είναι το Πνεύμα της Αληθείας. (ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ)
Η σχέση των νεοελλήνων των περισσοτέρων αδιάφορων και ακατήχητων κατ' επίφαση Χριστιανών Ορθοδόξων με τον Τριαδικό μας δεν υφίσταται ,πλέον, ακόμη και στους οικουμενιστές Ιεράρχες, Ιερείς και Μοναχούς οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί ανεπίστρεπτα και απομακρύνονται από τον Θεό. Το αποτέλεσμα είναι η ψυχή να ταξιδεύει στο σκοτάδι και να αποκαλεί το σκοτάδι φως.
Ο Ελληνισμός βρίσκεται σε βαθιά κρίση, έχοντας εισέλθει στην Μεταπατερική Εποχή υπό την καθοδήγηση των Οικουμενιστών Αιρεσιαρχών Ιεραρχών (αλλά και των κομμάτων της ΝΤΠ) που μας οδηγούν στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΠΟΤΉΡΙΟ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ "CHRISLAM"

TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις