Ποιος είναι ο Σταν Γκρίνμπεργκ!

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου έχουν, οι Άκης Σκέρτσος, Θόδωρος Λιβάνιος και Σταύρος Παπασταύρου, ενώ υπάρχει και ανοικτή γραμμή με τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο, Γκρίνμπεργκ, ο πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγος παγκοσμίως!

Ο Γκρίνμπεργκ πέρασε μια δεκαετία διδάσκοντας στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ πριν γίνει πολιτικός σύμβουλος. Η μελέτη του το 1985 για τους Δημοκρατικούς, έγινε ένα κλασικό δείγμα προοδευτικής πολιτικής στρατηγικής και η βάση για το συνεχές επιχείρημά του ότι οι Δημοκρατικοί πρέπει να εργαστούν ενεργά για να παρουσιαστούν με φιλολαϊκό προφίλ που υποστηρίζουν την επέκταση των ευκαιριών για τη μεσαία τάξη.
Ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος ιδιοκτήτης της Greenberg Quinlan Rosner μέχρι το 2016. Κατόπιν συμμετείχε αποκλειστικά στην Greenberg Research όπου είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος.
Είναι συνιδρυτής (με τους James Carville και Bob Shrum ) του Democracy Corps, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που παράγει αριστερή πολιτική στρατηγική. Θεωρείται, δηλαδή, στις ΗΠΑ ένας σύμβουλος στρατηγικής με ιδεολογικό υπόβαθρο και προσέγγιση που ταιριάζει στην "αριστερή" πτέρυγα των Δημοκρατικών, αυτή που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί ο Μπέρνι Σάντερς.
Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις