ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ! Dr. Peter McCullough

Ο Dr . Peter McCullogh στον FOCUS FM 103,6: Τι προκαλεί καρδιακές ουλές, που προκαλούν αφύσικη καρδιακή αρρυθμία, φραγή αρτηριών & ξαφνικό θάνατο;

«Οι κίνδυνοι για μυοκαρδίτιδα, αιφνίδιο θάνατο, καρδιακή προσβολή, θρομβώσεις αίματος, φλεγμονές σε όλο το σύστημα, σύνδρομο Guillain-Barré στα παιδιά, όλα αυτά ξεπερνούν τα θεωρητικά οφέλη. Στην Αμερική ανακαλύψαμε ότι οι γιατροί πληρώθηκαν για να προωθήσουν τα εμβόλια. Πρέπει να αποσυρθούν.»

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο καταξιωμένος καρδιολόγος Peter Andrew McCullough στην εκπομπή του Focus Fm 103,6 και το Στέφανο Δαμιανίδη. Ο δρ, McCullough, που απειλήθηκε με αφαίρεση του ιατρικού πιστοποιητικού του από το Αμερικανικό Συνέδριο Ιατρικής, αποκάλυψε τα στοιχεία τεκμηριωμένων ερευνών για το πώς ένα
εμβόλιο mRNA, μπορεί να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα και περιέγραψε το μηχανισμό δράσης του.

«Τον Ιούνιο του 2021, ο αμερικάνικος οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων αναγνώρισε ότι τα αγγελιοφόρα RNA εμβόλια, προκαλούν μυοκαρδίτιδα και φλεγμονή στην καρδιά,. Έκτοτε υπάρχουν πάνω από 200 εργασίες μεταξύ αυτών και αποδεδειγμένες ιατροδικαστικά θανάσιμες περιπτώσεις. Αυτό που γνωρίζουμε πια, είναι ότι τα εμβόλια που μεταφέρουν νανοσωματίδια. ταξιδεύουν ως την καρδιά και
σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα εμβόλια της Pfizer, Moderna,Johnson, AstraΖenema και Novavax. Οι αθλητές που έχουν έντονη δραστηριότητα, έχουν και έντονη ροή αίματος στο μυοκάρδιο. Συνεπώς, προμηθεύουν την καρδιά με περισσότερο υλικό του σκευάσματος. Το σκεύασμα mRNA κυκλοφορεί για τουλάχιστον ένα μήνα μετά.Άρα όσο αθλείται κάνεις, τόσο επιβαρύνεται η καρδιά και εγκαθίσταται ο γενετικόςκώδικας της πρωτεϊνικής ακίδας. Η πρωτεϊνική ακίδα προκαλεί φλεγμονή και βλάβηστην καρδιά. Αυτό καταλήγει σε δύο σοβαρές επιπτώσεις: καρδιακή συγκοπή-σπάνιο μεν, συμβαίνει δε έχω τέτοιους ασθενείς στο ιατρείο μου- αλλά οι πιοσημαντικές είναι οι καρδιακές ουλές, που προκαλούν αφύσικη καρδιακή αρρυθμίακαι φραγή των αρτηριών και οδηγούν σε ξαφνικό θάνατο, σε ανακοπή καρδιάς στουςαθλητές. Και αυτό είναι το ανησυχητικό, ότι οι αθλητές μπορεί να έχουνμυοκαρδίτιδα και δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, γιατί συνεχίζουν την άθληση καιδεν αντιλαμβάνονται την αδιαθεσία της καρδιάς τους. Και προκύπτει καρδιακή βλάβη, το λάθος άτομο τη λάθος στιγμή, με την αδρεναλίνη τους στο κατακόρυφο, κατά την άθληση σε ανοιχτούς χώρους.Παθαίνουν λοιπόν καρδιακή ανακοπή.

Ο διάσημος καρδιολόγος τόνισε ότι η μυοκαρδίτιδα, προσβάλλει 90% τους άνδρες και 10% τις γυναίκες με ηλικίες αιχμής 20-24.

«Ισχύει το ίδιο μοντέλο και με τα εμβόλια κατά της Covid-19» συμπλήρωσε .Αναφορικά με το εμβολιασμό των παιδιών, ο dr McCullough, υπογράμμισε ότι στη μελέτη που συμμετείχε, έγιναν όλα τα τεστ σε παιδιά ηλικίας 13-18, που έκαναν την πρώτη δόση και επαναλήφθηκαν, αφού τα παιδιά εμβολιάστηκαν με τη δεύτερη δόσητης Pfizer.

«Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 2,3%, ή 23.000 ανά εκατομμύριο, παραλήπτες του εμβολίου, εμφάνισαν ελαφριά μυοκαρδίτιδα με τον standard ορισμός της. Δύο παιδιά χρειάστηκαν εισαγωγή σε νοσοκομείο Άρα είναι σοβαρό το θέμα. Σε μία υποστηρικτική μελέτη στην Ελβετία, μέτρησαν υψηλής ευαισθησίας τροπονίνη στην ενισχυμένη δόση στους υγειονομικούς. Συνεπώς, οι παιδίατροι θα πρέπει να ανησυχούν. Οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν και κάνουν δόσεις κάθε 6 μήνες, συσσωρεύουν εξελισσόμενο γενετικό υλικό και πρωτεϊνική ακίδα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος για τους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους».

ΠΗΓΗ : Katoxika.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις