Treaty on Pandemic Prevention, Preparedness and Response! Διεθνή Συνθήκη για την Πρόληψη, την Ετοιμότητα και την Αντιμετώπιση της Πανδημίας!


Η βάση αυτής της συμφωνίας είναι το άρθρο 19 του καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το οποίο ορίζει ότι η Γενική Συνέλευση του ΠΟΥ μπορεί να εγκρίνει συμφωνίες που, αν εγκριθούν με πλειοψηφία δύο τρίτων, είναι δεσμευτικές για όλα τα κράτη μέλη. Βάσει αυτών των συμφωνιών, τα εθνικά κράτη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των 193 άλλων μελών του ΠΟΥ, θα παραχωρήσουν κατ' αρχήν την κυριαρχία τους για να αποφασίσουν ποιους περιορισμούς θα επιβάλει στους πληθυσμούς τους η εκλεγμένη εκτελεστική και νομοθετική εξουσία των εν λόγω εθνών.Σύμφωνα με τους όρους αυτής της Συνθήκης, τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα δεσμεύονται νομικά να εφαρμόζουν περιορισμούς στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες - όπως περαιτέρω λουκέτα,υποχρεωτική μάσκα προσώπου, υποχρεωτική γονιδιακή θεραπεία, ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας και προγράμματα επιτήρησης και λογοκρισίας - όλα κατά την κρίση του ΠΟΥ.

Σύμφωνα με τους όρους αυτής της Συνθήκης, τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα δεσμεύονται νομικά να εφαρμόζουν περιορισμούς στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες - όπως περαιτέρω λουκέτα,υποχρεωτική μάσκα προσώπου, υποχρεωτική γονιδιακή θεραπεία, ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας και προγράμματα επιτήρησης και λογοκρισίας - όλα κατά την κρίση του ΠΟΥ.

Πίσω από τις αφυπνισμένες αρχές της συμμετοχικότητας και του πατρικού κράτους, "Κανείς δεν είναι ασφαλής μέχρι να είναι όλοι ασφαλείς" - το σύνθημα που μπήκε για πρώτη φορά στον δημόσιο διάλογο τον Φεβρουάριο του 2021 και υιοθετήθηκε γρήγορα από την G7, τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την Ευρωπαϊκή Ένωση, GAVI και ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός δυτικών κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, των Κάτω Χωρών, της Νορβηγίας, της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ουκρανίας και των ΗΠΑ - είναι μια τόσο τέλεια έκφραση των ολοκληρωτικών επιδιώξεων του Παγκόσμιου Κράτους Βιοασφάλειας!

Η υιοθέτηση αυτής της Συνθήκης από κάθε δυτική κυβέρνηση, χωρίς δημοψήφισμα, κοινοβουλευτική ψηφοφορία, δημόσιο διάλογο ή αναφορά στα μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύει οδεύουμε προς την παγκόσμια κυβέρνηση της ΝΤΠ του αντίχριστου και ο νοών νοείτω και ουαί τωω ανοήτω!

πηγή: Treaty on Pandemic Prevention, Preparedness, and Response!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις