ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Τζορτζ Σόρος-Σβαρτζ

 Ο Σόρος και η πολεμική του κατά της Χρυσής Αυγής 

Αποσύρεται στην ηλικία των 92 χρόνων ο δισεκατομμυριούχος Τζωρτζ Σόρος, ένας στυγνός κερδοσκόπος, που έχει συνδέσει το όνομα του με μία δήθεν φιλανθρωπία και με την πολιτική των ανοικτών κοινωνιών (open society), που εμπνεύστηκε από τον μέντορά του επίσης Ιουδαίο Καρλ Πόπερ (ο Σόρος γεννήθηκε σε μία εβραϊκή οικογένεια της Βουδαπέστης με το όνομα Σβαρτς που ο πατέρας του άλλαξε σε Σόροζ ώστε να φαίνεται Ουγγρικό!) Όταν κατελήφθη η χώρα από την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, ο πατέρας του χρυσοπουλούσε κερδοσκοπώντας, ενώ εμφανιζόταν ως δήθεν Χριστιανός, πλαστά έγγραφα σε εβραϊκές οικογένειες για να διαφύγουν στο εξωτερικό. 

Τον Σόρος διαδέχεται ο 38χρονος γιος του, ο οποίος δήλωσε στην Wall Street Journal περισσότερο ενδιαφερόμενος για την πολιτική από τον πατέρα του και είπε ότι πρώτος του στόχος είναι να εμποδίσει τον Τραμπ να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο! Κατά του Τζωρτζ Σόρος έχει κάνει δηλώσεις ακόμη και ο Εθνικιστής Ιουδαίος πρωθυπουργός Νετανιάχου, ο οποίος αρνήθηκε να γίνει όργανό του. 

Ο Σόρος, που διαθέτει αμύθητα κεφάλαια διέθεσε πολύ χρήμα και για την Ελλάδα προκειμένου να πολεμήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πριν ακόμη η Χρυσή Αυγή μπει στην Βουλή ο Τζωρτζ Σόρος είχε κηρύξει τον πόλεμο εναντίον της. Διαβάστε σχετικά:

16 Απριλίου 2012, Στο Συνέδριο του Σόρος:

Βαρουφάκης: “Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε. Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει.»

Ο Σόρος για τη Χρυσή Αυγή, Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012:

“Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής τράβηξαν την προσοχή και του γνωστού μεγαλοεπενδυτή, Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αθήνα ήρθαν πριν από τρεις εβδομάδες συνεργάτες του Σόρος, στελέχη του Open Society Foundation από τις Βρυξέλλες, για την ακρίβεια, οι οποίοι συναντήθηκαν με διαμορφωτές γνώμης και ειδικούς στην πολιτική και στην επικοινωνία.

Στις δύο ημέρες, μάλιστα, που παρέμειναν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν περί τα δέκα ραντεβού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερωτήσεις περιστράφηκαν κυρίως γύρω από την πολιτική και όχι από την οικονομία.

Μάλιστα, για περισσότερο από το μισό διάστημα, οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή γύρω από την άνοδο της Χρυσής Αυγής.”

Πηγή: news.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/06/26/08/157911/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις