Μέχρι τις εκλογές ήταν “διάδοχοι” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μετά τις εκλογές αλλάζουν το τροπάρι…

Ο βρόμικος ρόλος που έπαιξαν τα ΜΜΕ σε αυτές τις εκλογές εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπέρασε κάθε όριο! Εκτέλεσαν πιστά τις εντολές των αφεντικών τους να εξαφανίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γνώριζαν πως αυτό θα το πετύχαιναν καλύτερα προβάλλοντας κάποιους άλλους ως την νέα Χρυσή Αυγή και το έργο τους γινότανε ευκολότερο με την χρησιμοποίηση κάποιων ανδρεικέλων προδοτών και λιποτακτών του εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο το εγκατέλειψαν χωρίς ντροπή στην πρώτη του μόλις ήττα.

Βρόμικος ο πόλεμος επίσης και στο διαδίκτυο, όπου έριξαν τους λογαριασμούς όλων των Αληθινών Χρυσαυγιτών και άφησαν των μαϊμούδων χρυσαυγιτών λογαριασμούς για να κάνουν την βρόμικη δουλειά τους… Άξιος ο μισθός τους! Αλλά για πόσο θα κρατήσει η απάτη; Για πόσο καιρό ακόμη θα ξεγελούν αυτούς που τους ψήφισαν νομίζοντας ότι ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όταν μέσα στην βουλή θα δείξουν με κάθε τρόπο ότι είναι καλά παιδιά; 

Υπάρχει και κάτι παρήγορο και το παρήγορο είναι ότι ένα 15% σχεδόν του λαού ψήφισε εθνικά και πατριωτικά  ασχέτων των προσώπων που προβλήθηκαν από το Σύστημα και τους επέτρεψε το Σύστημα να παριστάνουν τους εθνοσωτήρες. Αυτό είναι μία παρακαταθήκη που δείχνει πολλά.

Είναι πάντως όντως αστείο επί χρόνια ολόκληρα και οπωσδήποτε τους τελευταίους μήνες, τους προεκλογικούς, να κατηγορούν κάποιους οι νεοδημοκράτες σαν χρυσαυγίτες για να κατευθύνουν τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τώρα μία μόλις ημέρα μετά τις εκλογές τα γυρίζουν. Και για του λόγου το αληθές τα παρακάτω σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος να έχουμε ξανά μία Χρυσή Αυγή με τους “Σπαρτιάτες” στη Βουλή, ο κ. Κικίλιας είπε ότι «αυτό θα το δούμε. Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε κι όλας. Γιατί, προσέξτε, τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε», όπως υποστήριξε.

Μάλιστα, πρότεινε να τους δοθεί η ευκαιρία «να καταλάβει ο κόσμος και η κοινωνία τι είναι ο καθένας από αυτούς. Μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο; Υπάρχει αξιακός κώδικας; Δεν υπάρχει; Υποδύονται κάτι το οποίο δεν είναι;» Απρόθυμος να καταδικάσει ευθέως τους “Σπαρτιάτες” εμφανίστηκε και ο Μάκης Βορίδης, επίσης στον Ant1, ο οποίος ήταν λάβρος επί σειρά ετών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κατέθεσε και τον νόμο για τον αποκλεισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις εκλογές . Αρκέστηκε να πει, η κατάσταση είναι «υπό αξιολόγηση».

Θα δούμε λέει ο ένας, υπό αξιολόγηση ο άλλος… και όλα τα λόγια τα αντιφασιστικά τα προεκλογικά πήγαν περίπατο. Τα συμπεράσματα δικά σας… για την παγίδα στην οποία πέσατε και που σύντομα θα την δείτε.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/06/27/14/157949/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις