Αντιαιρετικός Αγώνας Λάρισας "ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ" Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!
Το 1ο Συνέδριο των Παγκόσμιων Θρησκευμάτων στην Ελλάδα !
διεξήχθη παρουσία λυκοπομένων αιρεσιαρχών της Πανάιρεσης του Οικουμενισμού και το είχε εγκαινίασει ο τότε μαρξιστής Δήμαρχος ο Γ. Μπουτάρης και είχε διοργανωθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη από την Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια Ελλάδος στις 29/3?2019

Λειτούργησε ως τον προάγγελο της επερχόμενης Παναίρεσης της Πανθρησκείας όπου μας οδηγούν οι Λυκοποιμένες Αιρεσιάρχες της Μεταπατερικής Θεολογίας της Παναίρεσης του Οικουμενισμού! μετα την Ψευδοσύνοδο της Κρήτης!

Στην έναρξη του Συνεδρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, είχε καλωσορίσει την εκδήλωση στην πόλη και τονίσει τη σημασία που έχει για να είναι πιο ειρηνικός ο κόσμος ενώ είχε επισημάνει ότι το όνομα του Ισλάμ παραβιάζεται εξαιτίας των ενεργειών μιας εξτρεμιστικής μειονότητας.

Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με την παραπομπή του "Αγίου Κορανίου". όπως είχε τονισθεί και τη μετάφρασή του.

Η πρώτη ομιλία είχε δοθεί από τον Λάζαρο Σεφιχά, αντιπρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της συνύπαρξης και της διαβίωσης, σε αρμονία με αλλόθρησκους, και τόνισε το πολυθρησκευτικό υπόβαθρο της Θεσσαλονίκης.
Η δεύτερη ομιλία είχε δοθεί από τον ουκουμενιστή της Παναίρεσης πατέρα Αλέξανδρο Σαλμά, εκπρόσωπο του Αιρεσιάρχη Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός ως ένα καλό βήμα προς την ειρηνική συνύπαρξη.
Ο τελευταίος ομιλητής ήταν ο Imam Atta-Ul Naseer, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια Ελλάδας. Ο κ. Naseer τόνισε την ισλαμική προοπτική της Θρησκευτικής Αρμονίας μέσω των λόγων του Μίρζα Μασρούρ Άχμαντ, που είναι ο ανώτατος επικεφαλής της παγκόσμιας Μουσουλμανικής Κοινότητας Αχμαντίγια.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σιωπηλές προσευχές και δείπνο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις