Αλεξιπτωτιστής ο Σαμαράς ο ναύτης του γλυκού νερού;

Όταν άρχισε η διαδικασία της ορκωμοσίας της Βουλής της μίας ημέρας, ο Σαμαράς ήταν στο Μόναχο απ’ όπου πήρε τηλέφωνο τον Τασούλα και τον ρώτησε εάν θα προλάβει να ορκιστεί. Ο Τασούλας οργάνωσε ειδική επιχείρηση με μοτοσυκλετιστές της Αστυνομίας για να πάνε στο αεροδρόμιο προκειμένου με σειρήνες να ανοίγουν τον δρόμο για να προλάβει να ορκιστεί βουλευτής ο Σαμαράς πριν την διάλυση της Βουλής! Μάλιστα του είπε από βήματος, κάνοντας χιούμορ, ότι εάν είχε εμπειρία αλεξιπτωτιστή δεν θα χρειαζόταν τίποτε από όλα αυτά.

Μόνο χιούμορ δεν ήταν αυτό που είπε ο Τασούλας, αφού είναι γνωστή η παροιμία ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί και θύμισε σε όσους έχουν μνήμη, ότι ο Σαμαράς είναι ένας από τους πολλούς εθνοπατέρες, που έκανε θητεία της πλάκας, που δεν έκανε στην πραγματικότητα στρατιωτική θητεία.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς που έστησε με τις ευλογίες του σιωνιστικού λόμπυ την σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με νόμο του Καραμανλή του παλαιού, υπηρέτησε λίγους μήνες στο ναυτικό και μάλιστα στην ξηρά, ήταν ναύτης του γλυκού νερού στην κυριολεξία. 

Στην προεκλογική εκστρατεία, μάλιστα, του 2012 μιλώντας στο κατάμεστο αμφιθέατρο της περιφέρειας Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος, είχε πει ότι μεγαλύτερη θητεία στο ναυτικό έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία τουλάχιστον ανέβηκε σε πλοίο για να γυρίσει το έργο “Η Αλίκη στο ναυτικό”, παρά ο Σαμαράς.

Τέτοιοι άνθρωποι εξουσιάζουν την Ελλάδα και για αυτό έχει καταντήσει σε αυτά τα χάλια.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/06/24/08/157795/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις