Ζήτω ο κοινοβουλευτισμός made in England!

Δεν ήταν λίγες οι φορές κατά της οποίες νεαρά άτομα φώναζαν το σύνθημα “να καεί να καεί το μπου… η βουλή”, δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι δίκαιο αυτό για το ελληνικό κοινοβούλιο πάντως για το Βρετανικό όσα ήλθαν στην δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες δικαιολογούν πλήρως το σύνθημα αυτό.

Το πιο πρόσφατο σκάνδαλο, που έπληξε τον κοινοβουλευτισμό στην Ινγκλετέρα, ήταν αυτό του βουλευτή των εργατικών Ντέιβις, ο οποίος διεγράφη από το κόμμα του έπειτα από καταγγελίες πέντε γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος βουλευτής, έλεγε με έπαρση σε συναδέλφους του ότι έφερνε πόρνες στο μπαρ της βουλής, ενώ σύμφωνα με το Politico έπινε ατέλειωτες ποσότητες αλκοόλ. 

Από τους εργατικούς περνάμε στους συντηρητικούς και στον βουλευτή με το… βρετανικό όνομα Ιμράν Αχμάντ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση ενός δεκαπεντάχρονου και κατά την δίκη προέκυψε ότι είχε παρενοχλήσει και άλλα ανήλικα αγόρια… και συνεχίζουμε πάλι με συντηρητικό βουλευτή, αφού φαίνεται ότι η “συντήρηση” για τους Άγγλους περιλαμβάνει συμπεριφορές παράξενες. Ο βουλευτής Πάρις, τον Απρίλιο του 2022, παραδέχθηκε ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στην βουλή παρακολουθούσε πορνό στο κινητό του. Ένας άλλος βουλευτής παραδέχτηκε χρήση κοκαΐνης, αλλά δεν δέχθηκε την διαγραφή του και παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής.

Οίκος ανοχής το Βρετανικό κοινοβούλιο 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/06/28/08/157928/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις