Aντιαιρετκός Αγώνας Λάρισας. "ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ" "ΜΑΣ ΕΦΡΑΓΓΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ"

Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!

Ποιός δύναται να ισχυριστεί ότι τα σχίσματα και οι διαιρέσεις δεν είναι παρά η μεγάλη προσπάθεια του διαβόλου  να απομακρύνει τους Χ.Ο από την Εκκλησία του Χριστού με την σημερινή μετα Μεταπατερική Θεολογία, την απομάκρυνση μας απο τα αγιοπατερικά κείμενα των Αγίων Πατέρων!

Το προσπάθησαν πολλοί  όπως ο Άρειος, ο Μακεδόνιος, Ο νεστόριος  και οι εκάστοτε Πάπες ακόμη και τελευταία.

Ο Πάπας προκάλεσε το πρώτο σχίσμα το 1054 δια του Πρωτείου,  του αλαθήτου και του filioque δια τα οποία αναθεματίσθηκε  σε 4 Ιερές Συνόδους 1583,1587, 1793,1848. 

Δεν έπαψε ποτέ να ενεργεί για την υποταγή Δύσης και Ανατολής και για την υποταγή της Κωνσταντινουπόλεως μέχρι και που μας υπέβαλε και ο Γρηγοριανό Ημερολόγιο το 1924! Με την εγκύκλιο του 1920 που απευθύνονταν  σε σε όλες τις αιρέσεις ως εκκλησίες Χριστου ετοίμασαν το λάο να δεχθεί την νέαν θρησκεία του οικουμενισμού, με κεφαλή τον μεσσία των εβραίων τον Αντίχριστο!

Με την εγκύκλιο , μάλιστα , του 1922 ανάγκασαν τους κληρικούς να γίνουν μισθωτοί, δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή για τον πλήρη έλεγχο τους!

Και έρχεται το μεγάλο μασονικό συνέδριο του 1923 Μασόνου Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη η υποχρεωτική εφαρμογή των άρθρων της εγκυκλίου κτα την οποίαν το 1924 η αποδοχή από 4 πανορθοδόξων Συνόδων του Παπικού Γρηγοριανού Ημερολογίου!

Το αλάνθαστο Ιουλιανό Ημερολόγιο το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τους κύκλους του ήλιου και της Σελήνης, εις το οποίον εγεννηθη ο Χριστός, και η παράδοση της ορθοδοξίας καταπατήθηκαν.

Ενώ το γρηγοριανό Ημερολόγιο είναι καθαρή επινόηση του Πάπα να το πουλήσουν στον Ορθόδοξο χριστιανικό λαό τον αναφέρουν ως το "Μεταρρυθμισμένο Ιουλιάνιο"

Το Γρηγοριανό Ημερολόγιο οδήγησε ολες τις αιρέσεις σε μία Θρησκεία που μας οδήγησε στο Κολυμπάρι της Κρήτης στην παναίρεση του Οικουμενισμού κατ α την οποίαν ως γνωστόν « ρθόδοξος κκλησία ποδέχεται τήν στορικήν νομασίαν τν μή ερισκομένων ν κοινωνί μετ’ ατς λλων τεροδόξων χριστιανικν κκλησιν καί μολογιν».

Μόλις , προχθές, στη χειροτονία εις Επίσκοπον του αρχιμ. Θεοφάνους Κόγια στο Φανάρι διαβάστηκε από τον ίδιο τον χειροτονούμενο το Σύμβολο της Πίστεως με την προσθήκη του Filioque - λατινική αίρεση και κακόδοξη προσθήκη!

Και ερωτώ,αυτομάτως η χειροτονία του καθίσταται άκυρος! Και μάλιστα ευθύνη έχουν και όσοι παρίσταντο και εσιώπησαν ενόχως, διότι πρόκειται για καθαρή παραχάραξη του δόγματος της Αγίας Τριάδος.

Και με ζητήματα Πίστεως δεν μπορεί να παίζει κανείς μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, όσο ψηλά και αν βρίσκεται ιεραρχικώς εντός αυτής.

Τα Συμπεράσματα δικά σας .

Εν Χριστώ Αμαρτωλός Αδελφος
Ιωάννης Λαμπρογιάννης








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις