Τα ψέματα των γυρολόγων και η Αλήθεια για τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή

Το 2019 η Χρυσή Αυγή έδωσε μία μάχη προδομένη από μέσα όπως αποδείχθηκε στην πορεία, αφού σήμερα χέρι-χέρι είναι αυτοί που δήθεν ήταν με την Χρυσή Αυγή με αυτούς που τότε φανερά πολεμούσαν την Χρυσή Αυγή. 

Δημιούργησε το Σύστημα και πρόβαλε ένα κόμμα από το πουθενά, που δεν υπάρχει, με γυρολόγους των κομμάτων από Καρατζαφέρη, Νέα Δημοκρατία και κάποια παραπονεμένα παιδιά του Βελόπουλου. Να ακούς τώρα από κάποιους τύπους, που το 2019 που ολόκληρο το Σύστημα πολεμούσε την Χρυσή Αυγή αυτοί κολλούσαν αφίσες του Βελόπουλου ή και ήταν και υποψήφιοι να επιτίθενται κατά του Μιχαλολιάκου και να υμνολογούν τον Κασιδιάρη λέει πολλά…  Υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου, που είναι βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στα μνημόνια και που οι τρεις τους θήτευσαν στην Νέα Δημοκρατία να κάνουν κριτική στον τότε Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, που την οδήγησε έξι φορές νικηφόρα σε εκλογές, θα ήταν γραφικό εάν ο όχλος δεν ήταν γελοίος, αμαθής και κακοήθης. 

Ένας μάλιστα έγραψε ότι με την δήλωση του Σεπτεμβρίου του 2015 στον Χατζηνικολάου περί πολιτικής και όχι ποινικής ευθύνης, για την οποία δεν καταδικάστηκε ο Μιχαλολιάκος στο δικαστήριο και δεν θεωρήθηκε απόδειξη ενοχής, καταστράφηκε η Χρυσή Αυγή! Η οποία Χρυσή Αυγή δήθεν θα έπαιρνε 12% και πήρε 6,5% λόγω της δηλώσεως στον Χατζηνικολάου. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ 41%; … Επαναλαμβάνουν οι “πατριώτες” – Αρουραίοι του διαδικτύου την λάσπη των Μπολσεβίκων κατά Μιχαλολιάκου, αλλά δεν λένε την αλήθεια γιατί αυτό το 12% δεν υπήρχε πουθενά σε καμία δημοσκόπηση και το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν 7% και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν τρίτο κόμμα πάνω από το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, τον Σεπτέμβριο του 2015 αμέσως μετά, δύο ημέρες μετά την δήλωση. 

Όλα αυτά και πολλά άλλα γράφουν διάφοροι αρουραίοι ενός αρχιρουφιάνου που θέλει την ηθική δολοφονία του ηγέτη της Χρυσής Αυγής από μίσος και φθόνο. Και είναι πολλοί οι αρουραίοι αυτοί και μάλιστα αρκετοί απ’ αυτούς πληρώνονται αφού το χρήμα έρευσε άφθονο στους δήθεν “ακροδεξιούς” στις τελευταίες εκλογές. 

Επτά ολόκληρους μήνες μετά την δήλωση στον Χατζηνικολάου έγινε το όγδοο συνέδριο της Χρυσής Αυγής στο οποίο δύο χιλιάδες άτομα, οι οποίοι έλαβαν μέρος, εξέλεξαν παμψηφεί τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο ως Γενικό Γραμματέα και το βίντεο που δείχνουμε τα λέει όλα πόσο “απεχθής” ήταν ο Μιχαλολιάκος στους Χρυσαυγίτες. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί συνεχίζουν οι αρουραίοι του διαδικτύου με ονόματα φαντάσματα να τον διαβάλουν και να τον συκοφαντούν, αφού έχασε τις εκλογές το 2019 και φυλακίστηκε το 2020 και μάλιστα παραλίγο να χάσει και την ζωή του μέσα στις φυλακές, αφού δεν υπάρχει πολιτικά και είναι ένα φάντασμα, γιατί κυνηγάνε φαντάσματα ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ “ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: 

https://youtu.be/pYTprat0t70

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/07/27/08/158307/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις