Έριξε το Πολυτεχνείο την “χούντα”;

 Σε άρθρο του ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Αποστολίδης θέτει ζήτημα αυτήν την χρονιά το 2023 να εορταστούν περίλαμπρα τα πενήντα χρόνια του Πολυτεχνείου γιατί όπως γράφει σε επιστολή του που έστειλε στην κυβέρνηση το Πολυτεχνείο οδήγησε στην κατάρρευση της “χούντας”. Μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν έχει λεχθεί! Το Πολυτεχνείο αποσταθεροποίησε την Ελλάδα και οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το ΚΚΕ, που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα από τις μυστικές υπηρεσίες της μαμάς Μόσχας, το χαρακτήρισε σε πρώτο χρόνο προβοκάτσια. Όταν είδε βέβαια ότι έχει απήχηση λαϊκή το “καπέλωσε”. Όλα αυτά με αφορμή την επέτειο της μεταπολιτεύσεως. 

Η μεταπολίτευση στην πραγματικότητα ένιωσε να τρίζουν τα θεμέλιά της μόνον στις εκλογές του Μαΐου του 2012 όταν μπήκε για πρώτη φορά στη βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ποσοστό 7% και ηγέτη για να μη το ξεχνάμε όχι κάποιον από αυτούς που τότε δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους και βγήκαν βουλευτές με βάση την αλφαβητική σειρά στην κορυφή των ψηφοδελτίων, με ψηφοδέλτια άλλα να αρχίζουν από Κάπα και άλλα από Λάμδα, αλλά με τον Μιχαλολιάκου.

Τότε λοιπόν, στις εκλογές του 2012 τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία ήταν οι πυλώνες του καθεστώτος της μεταπολιτεύσεως, ενώ το 2009 είχαν ξεπεράσει το 77% έπεσαν τον Μάιο στο 32% και έχασαν τρία εκατομμύρια ψηφοφόρους! Φάνηκε πως ο λαός ξύπνησε, αλλά δυστυχώς τα θαύματα δεν κρατούν πολύ.  

Νoctis Draven (Απόστρατος Αμερικανός Αξιωματικός Στρατιωτικός Αναλυτής): Πρέπει να το αναγνωρίσουμε τελικά ο Putin είναι ιδιοφυΐα 

Η στρατηγική του Ρώσου Προέδρου Putin κατά της Ουκρανίας και της Δύσης έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, έγραψε ο βετεράνος του αμερικανικού στρατού Noctis Draven.

Ο Putin είναι μια ιδιοφυΐα. Πολλοί τον επικρίνουν ότι τα βάζει με την Ουκρανία για πολύ καιρό, αλλά με αυτόν τον τρόπο, 

Πρώτον, εξάντλησε τις μαχητικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας 

Δεύτερον, επέτρεψε στον κόσμο να δει τον Zelensky να καταλάβει ότι δουλεύει για τις ΗΠΑ όχι για την Ουκρανία και αποκάλυψε το ψέμα της Δύση».

Τρίτον, τα τεράστια οπλοστάσια του ΝΑΤΟ έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Τέταρτον, ο Putin έδωσε ένα σοβαρό πλήγμα στη δυτική οικονομία και συγκέντρωσε πολλές χώρες γύρω από τη Ρωσία και την Κίνα.

Πέμπτον, οι προσεκτικές ενέργειες του Ρώσου ηγέτη τον έχουν φέρει στην καλύτερη θέση στην παγκόσμια σκηνή. Εν κατακλείδι, ο Noctis Draven καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Putin παίζει σκάκι και η Δύση απλά δεν το βλέπει.

Τα στρατηγικά λάθη του ΝΑΤΟ προκάλεσαν την παρατεταμένη ουκρανική σύγκρουση. Επίσης το ΝΑΤΟ έκανε μεγάλο λάθος που δεν άδραξε την ευκαιρία να υποστηρίξει τις ειρηνευτικές προσπάθειες της Κίνας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προειδοποιούν ότι τους τελειώνουν από πυρομαχικά …. Χωρίς την καθολική στήριξη από την Δύση η αντεπίθεση αποδείχθηκε αποτυχία …

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/07/26/20/158342/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις