ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 Σας υποσχέθηκαν “πανίσχυρη εθνική αντιπολίτευση”…!

Δεν την λες και πτωχή την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα κατά την θερινή περίοδο που οδεύει προς το τέλος της: Ατελείωτες πυρκαγιές με περισσότερο από 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (!) στρέμματα καμένης γης, ολοένα και περισσότεροι λαθρομετανάστες εντός των ορθάνοιχτων συνόρων μας, νέες βιομετρικές ταυτότητες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε όπως όλα δείχνουν, λίγο πριν την τελική ευθεία για τις “Πρέσπες του Αιγαίου”.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση του 41% συνεχίζει το καταστροφικό της έργο ανενόχλητη και η αντιπολίτευση είναι στην κυριολεξία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Θυμίζουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές, εισήλθαν στη βουλή 3 κόμματα τα οποία υποτίθεται ότι ανήκουν στον χώρο της “ακροδεξιάς” και τα οποία προεκλογικά, προωθούσε το σύστημα ως “συνεχιστές της Χρυσής Αυγής”. Για μήνες ολόκληρους, κάποιοι εκ των στελεχών των κομμάτων αυτών, μιλούσαν στο διαδίκτυο για τα “λάθη της Χρυσής Αυγής” και ήλθε επιτέλους η στιγμή για όλους αυτούς να αποδείξουν όχι ότι… δεν κάνουν λάθη (!) αλλά ότι μπορούν τουλάχιστον να αντιπολιτευτούν την Νέα Δημοκρατία.

Είναι όμως τόσο σκανδαλώδης η σιωπή τους και η ανυπαρξία τους που όπως είναι φυσικό έχει δημιουργήσει γκρίνια στις κομματικές τους βάσεις! Και δίχως να έχουν αντιμετωπίσει ούτε το 1/1000 του πολέμου που γνώρισε η Χρυσή Αυγή, έναν πόλεμο που δεν είχε προηγούμενο στην σύγχρονη Ευρώπη! Περιττό να πούμε οτιδήποτε για πολιτική δράση, από ανθρώπους που τρέμουν να μιλήσουν και δεν διαθέτουν ούτε την στοιχειώδη πολιτική σκέψη.

Για όλους αυτούς φαίνεται ήταν “λάθος” οι πορείες χιλιάδων Εθνικιστών στους δρόμους, ήταν “λάθος” οι εκδηλώσεις Μνήμης και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης… Και έτσι δεν κάνουν απολύτως τίποτα! Η μοναδική τους ενασχόληση παραμένει το διαδίκτυο και θαρρείς ότι αν μια μέρα ξαφνικά έπεφτε το internet θα εξαφανιζόντουσαν από προσώπου γης.

Αυτή είναι η… πανίσχυρη εθνική αντιπολίτευση των “εθνικοπατριωτών” οι οποίοι παρέχουν με την στάση τους εξαιρετικές υπηρεσίες προς την Νέα Δημοκρατία. Δεν τους ψήφισαν πάντως για αυτό οι Έλληνες πατριώτες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
https://xrisiavgi.com/2023/08/28/11/158827/





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις