Υπέρ των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων η Εκκλησία

Σε κυβερνητική φυλλάδα διαβάσαμε το σχόλιο ότι σε όποιους δεν αρέσουν οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες να πετάξουν και τις τραπεζικές τους κάρτες και το κινητό τους. Και οι μεν τραπεζικές κάρτες δεν έχουν GPS, δηλαδή μηχανισμό εντοπισμού, τα κινητά όμως έχουν και αυτό είναι ευθεία παραδοχή ότι θα έχουν και οι νέες ταυτότητες. 

Η Εκκλησία της Κρήτης με εντολή Βαρθολομαίου πήρε θέση και είπε να μην ακούνε τις θεωρίες συνωμοσίας και να πάρουν κανονικά τις ψηφιακές ταυτότητες. Τα ίδια και χειρότερα με την Εκκλησία της Ελλάδος που “κάνει τον Αλέκο” και δεν ακούει τις διαμαρτυρίες της πλειοψηφίας των Ελλήνων, οι οποίοι δεν θέλουν τις ψηφιακές ταυτότητες. Πόσο μάλλον που οι ανάλογες ταυτότητες που ετοιμαζόντουσαν για το Ηνωμένο Βασίλειο απέδειξαν οι επιστήμονες ότι σπάει το λογισμικό τους και έτσι ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τα προσωπικά δεδομένα του οποιουδήποτε! Με απλά λόγια, δεν θα είναι ένας ο μεγάλος αδελφός, αλλά πολλοί… κι ανάμεσά τους και μαφίες και εγκληματίες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία αυτά για παράνομους σκοπούς.

Έχει σημασία να λεχθεί ότι η απόφαση της Διαρκούς Ιερά Συνόδου να μην υπάρχουν αντιδράσεις για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ελήφθη με βάσει κυρίως την αναφορά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ…, ο οποίος επετέθη σφοδρά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επί σειρά ετών σαν δεκανίκι του Συστήματος μαζί με τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις. Υπέρ των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, λοιπόν και κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Τυχαίο; 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/08/30/11/158839/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις