Όταν η προδοσία έχει όνομα και κατηγορούνται οι Εθνικιστές σαν … “προδότες”!

 Όταν το ΚΚΕ κατηγορεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Αγνοεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ηλικίας κάτων των 50 ετών την πραγματική Ιστορία του τόπου και τις προδοσίες της ηγεσίας του ΚΚΕ ενάντια στα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού. Αυτό γιατί από το 1974 μέχρι σήμερα κυριαρχούν στην Παιδεία από τα δημοτικά σχολεία μέχρι τα Πανεπιστήμια τα ορφανά του Μαρξ, η γενιά του Πολυτεχνείου, που δεν διδάσκει στα Ελληνόπουλα την αληθινή Ιστορία, αλλά κάνει με τις ευλογίες και την ανοχή της αστικής δεξιάς κομμουνιστική προπαγάνδα. 

Κανένας δεν ξέρει παρά μόνο ελάχιστοι και μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε την τόλμη να το πει μέσα στην βουλή ότι οι κομμουνιστές συνειδητά πρόδωσαν την Μικρασιατική εκστρατεία και υπερηφανευότανε για αυτό σε άρθρο του στον Ριζοσπάστη το 1935 ο πατερούλης τους Ζαχαριάδης. Ο Ζαχαριάδης, που αποκατέστησε και τιμά το ΚΚΕ και ο οποίος στην 5η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ μίλησε ευθέως για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη. Ήθελε δηλαδή την Ελλάδα μισή για να μη λέμε πολλά λόγια. 

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 1949, η 5η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, με εισήγηση του Ζαχαριάδη επανέρχεται στην παλιά θέση για «ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη». 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο επίσημο κείμενο του ΚΚΕ: 

«Στη Βόρεια Ελλάδα, ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας, που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να τη αποκτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού τους».

Ποτέ δεν αποκήρυξε τις αποφάσεις του αυτές το ΚΚΕ και ύστερα έχουν το θράσος και κατηγορούν τους χρυσαυγίτες και μιλούν για προδοσίες αυτοί που ήθελαν… “ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη”!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/08/30/14/158832/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις