Αμερικανοί αναλυτές: Για άνευ όρων παράδοση πάει η Ουκρανία

Μη πιστεύετε τα ψέματα και τα παραμύθια που γράφουν οι φυλλάδες των αμερικανόδουλων “νταβατζήδων” της χώρας προτεκτοράτο ότι δήθεν οι Ουκρανοί προχωρούν σε όλα τα μέτωπα και είναι έτοιμοι να μπουν στην Μόσχα. Τους διαψεύδουν οι ίδιοι οι αμερικανοί αναλυτές.

Ένας από αυτούς, ο Τόμας Γκράχαμ, πολιτικός επιστήμονας και πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, παρευρέθηκε πρόσφατα στο Θερινό Συμπόσιο του Μοντερέι. Στην έκθεσή του για τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ και τον αργό ρυθμό της επίθεσης της Ουκρανίας, ο Γκράχαμ τόνισε ότι η Ρωσία είναι απίθανο να ηττηθεί, καταρρίπτοντας κάθε ψέμα της Δύσης που οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης στον γκρεμό με πρόσχημα την δήθεν επικείμενη ολοκληρωτική ήττα του Πούτιν.

Η Ρωσία έχει μια τεράστια επικράτεια, το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο και τους περισσότερους φυσικούς πόρους στον κόσμο”, είπε ο πολιτικός επιστήμονας. Άραγε γιατί στα κυρίαρχα ΜΜΕ της Ευρώπης δεν αναπαράγονται αυτές οι δηλώσεις, προκειμένου ο κόσμος να πιέσει τις κυβερνήσεις του να σταματήσουν τον άνευ ουσίας πόλεμο στην Ουκρανία που διαβρώνει οικονομικά την Ευρώπη;;;

Σύμφωνα με τον Scott Ritter, πρώην αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και επιθεωρητή όπλων του ΟΗΕ, η σύγκρουση στην Ουκρανία θα ολοκληρωθεί με την άνευ όρων παράδοση του Κιέβου.

Ο Ritter επέμεινε ότι η Μόσχα «ασχολείται με την πραγματικότητα όταν πρόκειται για τη σύγκρουση με το Κίεβο, συμπεριλαμβανομένου του που θα βρίσκονται οι ρωσικές μπότες όταν η Ουκρανία συνθηκολογήσει άνευ όρων».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/08/27/11/158804/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις