Μήνυμα - Διάγγελμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ! ΒΙΝΤΕΟ

Περί επαναφοράς των σκληρών κορωνομέτρων που επί σχεδόν μία τριετία διέλυσαν τις δυτικές κοινωνίες!

Με την επανεκλογή μου
«Θα χρησιμοποιήσω καθε διαθέσιμη αρχή για να περικόψω την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε οποιοδήποτε σχολείο, κολλέγιο, αεροπορική εταιρεία ή σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας που επιβάλλει εντολή μάσκας ή εντολή εμβολίου».

«Οι τρελοί αριστεροί προσπαθούν πολύ σκληρά να επαναφέρουν τα lockdowns και τις εντολές του Covid με όλο τον ξαφνικό φόβο τους για τις νέες παραλλαγές που έρχονται. Ξέρετε τι άλλο έρχεται; Εκλογές! Θέλουν να ξαναρχίσουν την υστερία του covid ώστε να μπορούν να δικαιολογήσουν περισσότερα lockdowns, περισσότερη λογοκρισία. Είναι άρρωστοι άνθρωποι.
Εμείς δεν θα συμμορφωθούμε! Οπότε μην το σκέφτεστε! Δεν θα κλείσουμε τα σχολεία μας, δεν θα δεχτούμε τα lockdowns σας, δεν θα δεχθούμε τις εντολές μασκών και εμβολίων. Νόθευσαν τις εκλογές του 2020 και προσπαθούν τώρα να κάνουν το ίδιο.
Θα αποτύχουν! Γιατί δεν θα το αφήσουμε να συμβεί. Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο θα περικόψω κάθε διαθέσιμη χρηματοδότηση σε κάθε σχολείο, κολλέγιο, αεροπορική εταιρεία που επιβάλλει υποχρεωτικότητα μάσκας ή εμβολίου»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://twitter.com/i/status/1697000244792152404






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις