Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τα τρία δήθεν… “ακροδεξιά” κόμματα και οι εκλογές στις περιφέρειες

Έγραψε μεγάλη εφημερίδα για τους δήθεν “διαδόχους” της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την Χρυσή Αυγή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν συμβεί και συμβαίνουν τόσο σοβαρά και σημαντικά γεγονότα, τα οποία αφορούν εθνικά και κοινωνικά ζητήματα της χώρας και δεν υπάρχει καμία αντίδραση, ούτε μία συγκέντρωση για τα μάτια…, έγραψε λοιπόν, τα εξής: 

“Οι “Σπαρτιάτες” έχουν ενσωματώσει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αλλά επειδή πρόκειται για κωμικά λιγούρια δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε περισσότερο από το να μας διασκεδάζουν”.

Πέρασε λοιπόν για το Σύστημα ο καιρός του πανικού και του φόβου, τον οποίον τους προκαλούσε ένα δυναμικό λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα όπως ήταν και είναι ακόμη έστω και υπό διωγμόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Πέρασε ο καιρός του φόβου και ήλθε ο καιρός του γέλιου με το θέατρο σκιών που λέγεται “Σπαρτιάτες”, με τους καντηλανάφτες της “Νίκης” και τον γνωστό πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην Καρατζαφέρης, πρώην Νέα Δημοκρατία και τώρα “Εθνοσωτήρα” Βελόπουλο. 

Η πολιτική γύμνια αυτών των τριών σχηματισμών, οι οποίοι προέκυψαν σε μεγάλο ποσοστό από την πολεμική του Συστήματος και την διάσπαση που έστησε το Σύστημα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι διάσπαση, αλλά έτσι την παρουσιάζουν, αλλά ο πολύς κόσμος που δεν ξέρει ακούει ό,τι λένε στις τηλεοράσεις και ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο, φαίνεται καθαρά στις περιφερειακές εκλογές. 

Η μεν “Νίκη” δεν κατεβάζει υποψηφίους σε καμία περιφέρεια. Ο Βελόπουλος παρομοίως. Όσο για τους “Σπαρτιάτες” κατεβαίνουν μόνον στην κεντρική Μακεδονία και αυτό για να ικανοποιήσει την πολιτική του φιλοδοξία ένα στέλεχός τους, που μέχρι χθες ήταν στην Νέα Δημοκρατία. Θυμίζουμε ότι στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 όταν η Χρυσή Αυγή ήταν ακόμη ελεύθερη, σε όλες τις Περιφέρειες κατέβασε ψηφοδέλτια και εξέλεξε υποψηφίους εκτός αυτής του Βορείου Αιγαίου που για ειδικούς λόγους δεν συμμετείχε. 


XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/09/26/08/159271/






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις