Πρόβλημα λαθρομετανάστες – Κοροϊδεύει τον Μητσοτάκη ο Ερντογάν

Έχοντας βάλει υπουργό μεταναστεύσεως τον Καιρίδη και υφυπουργό την Βούλτεψη, δείχνει η Νέα Δημοκρατία πόσο… “σοβαρά” βλέπει το πρόβλημα λαθρομετανάστες! Την ίδια ώρα που οι κάτοικοι στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στον Έβρο είναι κυριολεκτικά αγανακτισμένοι, ο Καιρίδης κάνει ευχολόγια και η Βούλτεψη δηλώσεις στα κανάλια για την κατάθεσή της κατά της Χρυσής Αυγής ότι δήθεν την αγριοκοιτάζαμε και μπορεί να είχαμε και πιστόλια μαζί μας και δεν ήξερε τι θα κάνουμε… Παλαιότερα είχε κάνει δήλωση ότι πρέπει να ανακηρυχθεί άγιος ο Φύσσας γιατί η δολοφονία του από τον Ρουπακιά και όχι από την Χρυσή Αυγή, οδήγησε το κίνημά μας στην φυλακή. 

Τώρα τελευταία όμως έχουν αρχίσει και ανησυχούν στου Μαξίμου για το πρόβλημα λαθρομετανάστες, αφού σχεδόν χίλια άτομα την ημέρα μπαίνουν στην χώρα από Έβρο και Αιγαίο. Στην Λέσβο έχουν ξεπεράσει ήδη τις 3.000 και άλλοι τόσοι είναι στην Σάμο. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα είχαμε και την συνάντηση Μητσοτάκη Ερντογάν και την κοινή τους δήλωση ότι θα συνεργαστεί η Ελλάδα με την Τουρκία για το μεταναστευτικό, ενώ είναι γνωστό ότι όλοι όσοι μπαίνουν παράνομα στην Πατρίδα μας μπαίνουν από την Τουρκία και όχι από την Ισπανία ή το Περού. Κοροϊδία καθαρή δηλαδή εκ μέρους του Ερντογάν και σιωπή από τον Μητσοτάκη που είχε καθήκον να τον καταστήσει υπεύθυνο για το πρόβλημα του ελληνισμού γιατί δεν σταματούν οι λαθρομετανάστες βεβαίως στον Έβρο και στα νησιά, αλλά γεμίζουν τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/09/28/11/159256/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις