Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν στηρίζει κανέναν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Το 2019, ως γνωστόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετείχε στις εκλογές σε δεκάδες δήμους και σε όλες τις περιφέρειες πλην αυτής του Βορείου Αιγαίου. Έτσι εκλέχτηκαν πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, από τους οποίους ουκ ολίγοι λιποτάκτησαν (ΟΧΙ ΟΛΟΙ!), πιστεύοντας ότι τέλειωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πράγματι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα είναι εκτός νόμου, αλλά όλα αλλάζουν στην πολιτική. Όσο για αυτούς τους “κυρίους και τις κυρίες” που εκλέχτηκαν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας δούμε τώρα χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τι θα κάνουν, ούτε διαμερισματικοί σύμβουλοι δεν μπορούν να κατέβουν και να εκλεγούν.


Επειδή το ζήσαμε στις προηγούμενες εκλογές και δεν ήταν λίγοι οι πολιτικοί απατεώνες πολιτευτές, που γυρνούσαν σε πόλεις, γειτονιές και χωριά και ισχυριζόντουσαν ότι τους στηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δηλώνουμε κατηγορηματικά και καλούμε όσους διαβάζουν αυτό το κείμενο να το διαδώσουν ΠΑΝΤΟΥ ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν στηρίζει ΚΑΝΕΝΑΝ στον οποιοδήποτε δήμο ή περιφέρεια.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Η ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
https://xrisiavgi.com/2023/09/30/11/159290/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις