ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΈΓΑΣ" Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Όποιος δεν θα έχει την Ψηφιακή Ταυτότητα δεν θα δύνανται να εργαστεί, να ταξιδέψει, να αγοράσει ή να εμπορευεται προιοντα. Θα είναι πλέον ανύπαρκτος. Ήδη από τον Οκτώβριο εισάγεται και το ψηφιακό χρήμα και το καθεστώς Μητσοτάκη μας οδηγεί στην αχρήματη κοινωνία!

Τα πάντα υπό παρακολούθηση και το ψέμμα τεράστια όταν , μάλιστα,ακούστηκε από το στόμα Μητσοτάκη ότι η ταυτότητα δεν θα περιέχει τσιπάκι , την στιγμή που ακολουθούμε την ντιρεκτίβα της Ε.Ε και ακόμη και να ταξιδεύεις δεν θα μπορείς χωρίς την κάρτα του Πολίτη!

Βέβαια για τους Ελλαδίτες αυτά φαντάζουν ταλιμπανίστικα, όπως είναι και η ύπαρξη Θεού γιατί όλα στην Ελλάδα πλέον λειτουργούν με τον ορθολογισμο της ΝΤΠ.. του Διεθνούς Σιωνισμού που θέλει πιστά ρομποτάκια, καταναλωτές & τυφλή υπακοή και μας οδηγεί στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση του Μεσσία αντίχριστου των Σιωνιστών!

Αλλά αυτά, ακόμη και οι έμμισθοι Ιεράρχες & Ιερείς του συστήματος δεν τα παραδέχονται ως πιστά τσιράκια του Συστήματος και σας οδηγουν στην Παναίρεση της Πανθρησκείας, δέχονται την ψηφιακή κάρτα, τους γάμους ομοφύλων και τεκνοθεσίας & υιοθεσίας, τα εμβόλια & χέρι χέρι προχωρούν με το καθεστώς με Μασονική υπακοή.

Το ποίμνιο ,άλλωστε αδιάφορο & ακατήχητο στην κοσμάρα του!

Ο Εν Χριστώ Αδελφός
Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου
26/9/2023





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις