Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Τα πολιτικά τρωκτικά της Συνταγματικής Δημοκρατίας μετα την μεταπολίτευση το μόνο που κάνανε  ήταν να οδηγουν το Ελληνικό σε συνεχείς χρεοκοπίες με τις επιλογές του και με την εξυπηρέτηση των δικών τους ανθρώπους που του χρησιμοποιούσαν για ψηφοφόρους αφού τους βόλευαν σε δημόσιες, κρατικές υπηρεσίες και με τον ερχομό των εκλογών εξαγόρασαν την ψήφο τους και έτσι για μια ακόμη φορά ευρισκόμεθα σε μεγάλο δημοσιονομικό και ιδιωτικό χρέος και τα δηθεν μνημόνια και οι θυσίες των Ελλήνων που δεν ήταν μέσα στο πολιτικό σύστημα πήγαν πέρα για πέρα χαμένες με οικογένειες να έχουν διαλυθεί και 800.000 Ελληνόπουλα στην ξενιτεια και τους νυν πολιτικάντηδες να καλούν από άλλα κράτη να έρθουν στην Ελλάδα να εργαστούν! 

Και σήμερα με την ακρίβεια να επιμένει και να ροκανίζει τα εισοδήματα των νοικοκυριών υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες των τραπεζών, της Εφορίας, του ΕΦΚΑ, των δήμων είναι αντιμέτωποι με ένα βουνό χρεών που έχουν χρόνια συσσωρευθεί, με τους υπεύθυνους πολιτικάντηδες που οφείλουν εκατομμύρια τα κόμματα τους και οι ίδιοι να είναι ακαταδίωκτοι και να δείχνουν τον  Έλληνα ως κακοπληρωτή,την στιγμή που φέρουν μεγάλο μέρος της ευθύνης οι ίδιοι!

Στα «τεφτέρια» της Εφορίας βρίσκονται σήμερα σχεδόν 4 εκατ. φορολογούμενοι με 9 στους 10 να χρωστούν ποσά έως 10.000 ευρώ. Με χρέη στον ΕΦΚΑ εμφανίζονται πάνω από 2 εκατ. ασφαλισμένοι με επτά στους δέκα να οφείλουν ποσά που δεν υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ.

Σήμερα, μόνο το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων,  οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ έχουν ήδη φτάσει στα 151,5 δισ. ευρώ ενώ αν προστεθούν και οι κόκκινες οφειλές προς τις τράπεζες ο λογαριασμός εκτοξεύεται πάνω από τα 164 δισ. ευρώ.

Οι οφειλέτες για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους βρίσκουν υποτίθεται ότι βρίσκουν σωσίβιο στις ρυθμίσεις καθώς παίρνουν ταμειακές «ανάσες» επιμηκύνοντας τον χρόνο για την εξόφληση όλων των οφειλών τους αλλά ο εφιάλτης των κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων και τον πλειστηριασμό ακινήτων και της Α' κατοικίας είναι πλέον ορατός καθώς οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούν την προστασία των Ελλήνων, παρά μόνο να σωθουν τα λόμπι των τραπεζών και υπέγραψαν στα funds όλα τα χρέη των Ελληνων για να βρίσκονται πάντα χρεωμένοι και υπό έλεγχο!

Αυτά ,βέβαια,τα γνωρίζετε γι αυτό και άλλωστε τους ψηφίζετε!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Γράφει : Συναγωνιστής Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου 

ΧΑ ΛΑΡΙΣΑ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις