HAARP! (High-frequency Active Auroral Research Program)

Πολλά έχουν γραφεί και έχουν ειπωθεί για τα όπλα διαμορφώσεως του κλίματος και προσκλήσεως σεισμών, τα οποία διαθέτουν οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση παλαιά, τα οποία βεβαίως σήμερα θα τα έχει στην διάθεσή της η Ρωσσία. Πρόκειται για μία παραφιλολογία, η οποία βρίσκεται στα όρια των θεωριών συνωμοσίας, όπως τις αποκαλούν οι παγκόσμιοι αφέντες, η οποία όμως επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από την αναπάντεχη δήλωση ενός υπουργού μίας μεγάλης και ισχυρής χώρας (οικονομικά μόνο) όπως η Ιαπωνία. Γιατί μπορεί ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος να τέλειωσε το 1945, αλλά ακόμη Γερμανία και Ιαπωνία δεν έχουν το ελεύθερο να έχουν ένοπλες δυνάμεις ισχυρές ώστε να καταστούν μεγάλες δυνάμεις. 

 Σύμφωνα λοιπόν με Ιάπωνα υπουργό οι ΗΠΑ διαθέτουν όπλα με τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς. Διαβάστε σχετικά το παρακάτω: 

“Benjamin Fulford για HAARP

Ρώτησα τον Ιάπωνα υπουργό Οικονομικών, Heizo Takenaka:

“Γιατί παραδώσατε τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ιαπωνίας σε μια ομάδα Αμερικανών και Ευρωπαίων ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ;”

“Επειδή απείλησαν την Ιαπωνία με ΣΕΙΣΜΟ”

Υπάρχει μια διεθνής ομάδα που προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο μόνη της.

Θέλουμε πραγματικά να το επιτρέψουμε αυτό;

ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε ποιοι είναι και τι έχουν κάνει:

«Πυροβολούν ένα δισεκατομμύριο watt μικροκυμάτων στην ιονόσφαιρα, προκαλώντας ένα φαινόμενο ανάκαμψης που προκαλεί σεισμό στην περιοχή»


Ιάπωνας υπουργός Takenaka: Οι ΗΠΑ μας απείλησαν με σεισμό, για να τους παραδώσουμε το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα

Τ

Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (π.χ. HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (π.χ. υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2023/11/28/11/160078/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις