Απολογία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην 1η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

Είχαν στοιχεία και αποδείξεις, τα οποία υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα μέσα στην δικογραφία ότι η διοίκηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν εναντίον των παρανόμων ενεργειών και όμως δεν τα έλαβαν υπ’ όψη τους και πίστεψαν κάποιους τερατολόγους, οι οποίοι αποδείχθηκαν στην διάρκεια της διαδικασίας ψεύτες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

«Κεντρική Διοίκηση – Εγκύκλιος προς όλες τις τοπικές οργανώσεις και τους πυρήνες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή», 18-09-2012: 

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει δημιουργήσει κλίμα πανικού στο πολιτικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ. Η λασπολογία κατά της Χρυσής Αυγής οργιάζει. Ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να χτυπήσει το Κίνημά μας. Για την αντιμετώπιση της εκτάκτου αυτής καταστάσεως. Το βλέπαμε, μας το λέγανε, μας το ψιθυρίζανε. Επιβάλλεται απόλυτη πειθαρχία και κάθε πολιτική ενέργεια επιβάλλεται να είναι απόλυτα οργανωμένη και απόλυτα νόμιμη. Δεν επιτρέπεται εις ουδεμία των περιπτώσεων κάποιοι χρησιμοποιώντας το όνομα της Χρυσής Αυγής να προβαίνουν σε ενέργειες παράνομες οι οποίες βλάπτουν το Κίνημά μας». 

Σε ομιλία μου επίσης σε αίθουσα ξενοδοχείου, ομιλία η οποία υπάρχει στην δικογραφία τόνιζα: Ομιλία μου, Σεπτέμβριος 2012, όταν είμασταν στη Βουλή:  

«Θα βαδίσουμε μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και θα κερδίσουμε όλο και περισσότερη  εμπιστοσύνη από τον ελληνικό λαό και θα γίνουμε οι κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να γεμίσουμε τις φυλακές. Θα βαδίσουμε νόμιμα. Μέσα στα πλαίσια του νόμου». 


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/02/29/15/161715/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις