Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 200.425 μετανάστες Ασία και Αφρική σας φέρνει η Ν.Δ. “Εθνικόφρονες”… Να την χαίρεστε!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολλά χρόνια πριν μπει στην βουλή από το 1993 όταν εκδόθηκε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας της επισήμανε το μεγάλο πρόβλημα με την μέσα σε καθεστώς ασυδοσίας είσοδο στην Πατρίδα μας εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Η άθλια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα αυτό έδωσε πράγματι εκλογικούς πόντους στην Νέα Δημοκρατία, η οποία υποσχέθηκε ότι θα λύσει το μεγάλο αυτό εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα, αλλά δεν έκανε τίποτε!

Μάλιστα τον πρώτο καιρό μη ξεχνάμε που έβαζε τα ΜΑΤ να κτυπάνε τους Έλληνες που διαμαρτυρόντουσαν στο Βόρειο Αιγαίο. Ύστερα με το παραμύθι της δήθεν εισβολής στον Έβρο που την σταμάτησε άρχισε μία προπαγάνδα γεμάτη ψέματα. 

Στην πραγματικότητα, οι λαθρομετανάστες είναι μία ολόκληρη βιομηχανία και μάλιστα ανθούσα στην Ελλάδα από την οποία κερδίζουν πολλοί νόμιμα και παράνομα και δεν έχει καμία πρόθεση η κυβέρνηση να την σταματήσει.

Μάλιστα μέσα σε καθεστώς σιωπής και χωρίς να πουν λέξη τα κανάλια των “νταβατζήδων” το Υπουργείο Εργασίας της δεξιάς Ν.Δ. στο όνομα του φιλελευθερισμού ενέκρινε την εισαγωγή στην Πατρίδα μας 200.425 μετανάστες από Ασία και Αφρική! Μετανάστες βεβαίως δεν μπορείς να τους πεις λαθρομετανάστες, αφού έρχονται με τις ευλογίες της κυβερνήσεως Ν.Δ.

Αλήθεια πιστεύετε ότι αυτές οι 200.425 που θα έλθουν μαζί με τα δύο σχεδόν εκατομμύρια που υπάρχουν στην Πατρίδα μας μόλις τελειώσουν την εργασία τους θα φύγουν; Κορόιδα είναι; Να γυρίσουν στο Μπαγκλαντές και την Αίγυπτο να πεινάνε; 

Είναι φανερό λοιπόν ότι οδηγούν την Ελλάδα σε αλλαγή πληθυσμού απέναντι στην οποία μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιστάθηκε. Απόδειξη ότι για το θέμα αυτό δεν ακούστηκε λέξη από τα “ακροδεξιά” κόμματα στην βουλή και πολύ περισσότερο στους δρόμους και τις πλατείες, εκεί όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν παρούσα και έδινε την πολιτική μάχη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/02/25/21/161666/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις