Η δημοκρατία, ο γάμος των ομοφυλόφιλων και η ευρωπαϊκή συνθήκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

 

Μας είπαν ακόμη ότι έτσι γίναμε επιτέλους δημοκρατικό κράτος… Δηλαδή μέχρι τώρα χωρίς γάμο ομοφυλόφιλων δεν ήμασταν;! Άλλα μας λέγανε πριν λίγο καιρό.
Πέρασε τελικά και αυτό και δικαιώθηκαν όσοι έλεγαν πως ό,τι δεν τολμά να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει η Νέα Δημοκρατία και το έκανε! Θλιβερό πράγμα να υπερηφανεύονται κάποιοι σε αυτήν την χώρα ότι είμαστε το πρώτο και μοναδικό Ορθόδοξο κράτος, το οποίο αναγνώρισε τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς. Εν ονόματι μάλιστα, λένε υποκριτικά, των δικαιωμάτων των παιδιών λες και αυτά όντας βρέφη επιλέγουν να έχουν δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες! Μας είπαν ακόμη ότι έτσι γίναμε επιτέλους δημοκρατικό κράτος… Δηλαδή μέχρι τώρα χωρίς γάμο ομοφυλόφιλων δεν ήμασταν;! Άλλα μας λέγανε πριν λίγο καιρό.
Η Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όμως είναι ξεκάθαρη και δεν θεωρεί ότι αποτελεί παραβίαση της συνθήκης εάν ένα κράτος δεν επιτρέπει τον γάμο ομοφυλοφίλων. Μάλιστα, το θέμα είχε έλθει στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά από προσφυγή ομοφυλοφίλων εναντίον δικαστηρίου της Αυστρίας, που δεν επέτρεψε τον γάμο. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός αποτελεί δικαίωμα, αλλά δεν αποτελεί δικαίωμα η οικογενειακή ζωή. Αυτό όχι μόνον γιατί από την θρησκεία ορίζεται τι είναι οικογένεια, αλλά από την ίδια την φύση.
Όλα αυτά δεν είναι καινούργια. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ένας από τους “διανοούμενους” της θολοκουλτούρας της νέας αριστεράς ο περίφημος Έριχ Φρομ έχει γράψει σε κείμενό του και έχει υποστηρίξει ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι βιολογικό θέμα, αλλά… κοινωνική επιλογή. Όσο για τον ισχυρισμό ότι είναι θέμα ορμονών, είναι για τα πανηγύρια.
Για την ιστορία όλα ξεκίνησαν όπως και πολλά άλλα από τις ΗΠΑ και για το χρήμα… Μέχρι την δεκαετία του ’60 και του ’70 η ιατρική κοινότητα των ΗΠΑ θεωρούσε την ομοφυλοφιλία ψυχική ασθένεια με αποτέλεσμα να κοντεύουν να χρεοκοπήσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες από τις απαιτήσεις των γκαίυ. Έτσι λοιπόν ξεπέρασαν το εμπόδιο αυτό θεωρώντας την ομοφυλοφιλία φυσιολιγική και γλίτωσαν τις αποζημιώσεις και τα νοσήλια.
Τα όσα συνέβησαν, βέβαια, στην Ελλάδα με την ψήφιση του νόμου αυτού μέσα στα πλαίσια του οποίου ο Σαμαράς παρουσιάστηκε και ως υπέρμαχος της δεξιάς, κομπάζοντας ότι έβαλε, λες και ήταν δεσμοφύλακας και όχι πρωθυπουργός, τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην φυλακή, δεν είχαν αρχή, μέση και τέλος. Τα θεωρία κατάμεστα από πρόσωπα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητος και ατέλειωτα γλέντια μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, στα οποία συμμετείχαν από την πρόεδρο της δημοκρατίας μέχρι υπουργοί και της Νέας Δημοκρατίας… Αντίδραση δυναμική από τα ακροδεξιά κόμματα και την Εκκλησία καμία και μόνο λίγες χιλιάδες καλών πατριωτών από θρησκευτικά σωματεία έκαναν μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
https://xrisiavgi.com/2024/02/26/18/161671/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις