ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

Ο πρωθυπουργός, με το 41% του λαού που τον ψήφισε δεν είχε κανένα άλλοθι να απουσιάζει χθες από τα Τέμπη παρα μόνο της ενοχικής συγκάλυψης!

Σήμερα πια όλοι γνωρίζουν ότι το καθεστώσς Μητσοτάκη:

ΥΠΕΔΕΙΞΕ γρήγορα – γρήγορα τον «ένοχο» σταθμάρχη στη Δικαιοσύνη, δίχως ποτέ έστω να μας πει ποιος από την κυβέρνησή του έκανε το ρουσφέτι της παράνομης τοποθέτησης του πρώην αχθοφόρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ πέντε μέρες μετά την παραίτηση Καραμανλή πως τον θέτει ξανά υποψήφιο βουλευτή Σερρών, δίνοντάς του τη δυνατότητα να «ξεπλυθεί» μέσα από την ψηφοθηρία στην τοπική πελατεία του.

ΕΔΩΣΕ την εντολή μέσα στο Μαξίμου, στον υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργώ Τριαντόπουλο, σύμφωνα με όσα είπε ο Αγοραστός σε συγγενείς, να φύγει η Τροχαία από το σημείο και να αρχίσει το άμεσο μπάζωμα καταστροφής των πιο κρίσιμων στοιχείων.

ΔΙΕΤΑΞΕ τον Φλωρίδη να ασκεί ασφυκτική πίεση στις ανακριτικές Αρχές στη Λάρισα για να ολοκληρωθεί εδώ και τώρα η διαδικασία, με συνέπεια να αντιδράσει ο Αρειος Πάγος. Χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης σύρθηκε να δηλώσει εκτεθειμένος πως «η ανάκριση θα πάρει παράταση».

ΟΡΙΣΕ τον ακατάλληλο Μαρκόπουλο πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής, με στόχο να τιναχθεί η διαδικασία στον αέρα, όπως κι έγινε.

ΖΗΤΗΣΕ από τους βουλευτές της Ν.Δ. να αρνηθούν τη διεξαγωγή Προανακριτικής Επιτροπής.

ΕΔΩΣΕ εντολή να αρνηθούν οι βουλευτές του και τα μέλη της Εξεταστικής να καταθέσουν ουσιώδεις μάρτυρες.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, μόλις αποδείχθηκε η ψευδορκία Καραμανλή, να κλείσει άρον άρον η Επιτροπή.

πηγη: Newsbreak



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις