ΚΚΕ: H 21η Απριλίου 1967 δεν ήταν”made in USA”, αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

Στο συμπέρασμα ότι το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 δεν ήταν made in USA, καταλήγει και επισήμως το ΚΚΕ.

Σε μεγάλη καθημερινή εφημερίδα δημοσιεύθηκε προ ημερών το παρακάτω, το οποίο ανατρέπει κυριολεκτικά την προπαγάνδα της “δημοκρατίας” της μεταπολιτεύσεως και στο οποίο κανείς δεν έδωσε σημασία. Εγράφη συγκεκριμένα: 

Μια νέα «ανάγνωση» για τον ρόλο των ΗΠΑ στο πραξικόπημα των Συνταγματαρχών και την δικτατορία 1967-1974 επιχειρεί το ΚΚΕ και συγκεκριμένα το Δοκίμιο Ιστορίας του Περισσού. 

Στο συμπέρασμα ότι το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 δεν ήταν made in USA, καταλήγει και επισήμως το ΚΚΕ. Η προσέγγιση που επιχειρεί το Δοκίμιο Ιστορίας του ΚΚΕ (τόμος Γ2) για την περίοδο 1967-1974 ως προς τον ρόλο των ΗΠΑ στην οργάνωση και υλοποίηση του στρατιωτικού πραξικοπήματος που έβαλε στον «γύψο» τη Δημοκρατία στη χώρα μας συνιστά μια διαφορετική ανάγνωση και ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο συζήτησης.”

Επί πενήντα ολόκληρα χρόνια από το 1974 μέχρι σήμερα οι “σύντροφοι” πασών των αποχρώσεων, έχουν λειώσει δεκάδες ζευγάρια υποδημάτων, κάνοντας πορείες προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, φωνάζοντας το σύνθημα “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών” και αυτό γιατί χρεώνουν την 21η Απριλίου στις συνωμοσίες των ΗΠΑ εις βάρος της χώρας μας. Τώρα οι ίδιοι, έχοντας ασφαλώς πάντα καλές πληροφορίες, το διαψεύδουν πανηγυρικά και αποδεικνύεται ότι ήταν μία Επανάσταση Στρατιωτική Ελλήνων, η οποία όχι μόνον δεν υποκινήθηκε από τους Αμερικάνους, αλλά βρήκε απέναντί της τους Αμερικάνους, οι οποίοι τελικά και κατόρθωσαν να ανατρέψουν το στρατιωτικό καθεστώς με την βοήθεια μωροφιλόδοξων και βεβαίως με την τραγωδία της Κύπρου. Τι έχουν να πουν σε έναν ολόκληρο λαό που τον τάιζαν κουτόχορτο για πενήντα ολόκληρα χρόνια; Δεν λένε τίποτε και μάλιστα “θάβουν” την είδηση και το ντοκουμέντο όπως ακριβώς η γάτα αποκρύπτει τα κόπρανά της…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/02/28/18/161701/






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις