OI EΡΓΑΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!

 

Γάλλος Ιστορικός Ερβέ Λε Μπρα: Οι εργάτες ψηφίζουν ακροδεξιά

“Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις πριν την σφαγιάσει το Σύστημα με τρόπο βρωμικό με … 2,93% τον Ιούλιο του 2019 έπαιρνε τους περισσότερους ψήφους στις λαϊκές γειτονιές και στην νεολαία και τις λιγότερες στα πλούσια προάστια και στις μεγάλες ηλικίες.”

Συνέντευξη σε γαλλική εφημερίδα, την οποία δημοσίευσε στην Ελλάδα και το “ΒΗΜΑ”, έδωσε ο Γάλλος Ιστορικός Ερβέ Λε Μπρα. Αντικείμενο της συνεντεύξεως η άνοδος του εθνικού συναγερμού στην Γαλλία. Η Χρυσή Αυγή ως γνωστόν είχε σχέσεις με τον ιδρυτή του Εθνικιστικού Κινήματος της Γαλλίας Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος είχε παραχωρήσει και συνέντευξη στην εφημερίδα μας. 

Στο ερώτημα γιατί η ακροδεξιά είναι τόσο δημοφιλής στην Γαλλία, ο Γάλλος Ιστορικός έδωσε στοιχεία, τα οποία συντρίβουν κυριολεκτικά ό,τι πιστεύουν τα ορφανά του Μαρξ. Σύμφωνα με όλες τις πολιτικές έρευνες ένα 51% των εργατών δηλώνει ότι θα ψηφίσει το Εθνικιστικό κόμμα, ενώ το κόμμα του Μακρόν θα ψηφίσει μόλις το 5%! 

Αντίθετα, το 32% των Γάλλων με εισοδήματα άνω των 2.500 ευρώ, θα ψηφίσει τον Μακρόν ο οποίος θα πάρει μόνο το 9% των ψήφων των πτωχών. Είναι σαφές λοιπόν, ότι όπως καθαρά δείχνουν τα πράγματα τα λαϊκά στρώματα επιστρέφουν στις εθνικές Ιδέες, ενώ αντίθετα στον φιλελευθερισμό και την αριστερά είναι μαζί οι αστοί και βεβαίως πολύ περισσότερο οι μεγαλοαστοί οι οποίοι ελέγχουν τα ΜΜΕ. 

Μη ξεχνάμε άλλωστε και τι έγινε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις πριν την σφαγιάσει το Σύστημα με τρόπο βρωμικό τον Ιούλιο του 2019. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπαιρνε τους περισσότερους ψήφους στις λαϊκές γειτονιές και στην νεολαία και τις λιγότερες στα πλούσια προάστια και στις μεγάλες ηλικίες.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/02/26/21/161675/




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις