XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗN ΔΙΑΦΘΟΡΑ & ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ!

 

ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

“ΒΗΜΑ”, Τζό Τρίπι, 2012:“Το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή”

Γιατί κτύπησαν τόσο ανελέητα, τόσο σκληρά και τόσο γρήγορα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι μηχανισμοί του Συστήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή πριν περάσει καν ένας χρόνος ο τότε ηγέτης και ιδρυτής της, που έχει την τιμή να υπογράφει αυτό το κείμενο; Την απάντηση την έχει δώσει από το 2012 ένας έγκυρος και κορυφαίος πολιτικός αναλυτής των ΗΠΑ, ο οποίος συνεργάστηκε από τον Κέννεντυ και τον Ομπάμα μέχρι τον Ανδρέα Παπανδρέου και ασχολήθηκε και με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το απόλυτο “κακό” για την κοινωνία των γραικύλων. Ακόμη και η υπόθεση του γνωστού “Άλλου ανθρώπου”, του αντιφασίστα “φιλάνθρωπου, εξαφανίστηκε από τα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεων γιατί ακριβώς ήταν αντιφασίστας και πολέμησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και όποιος γενικά είναι εναντίον μας βραβεύεται σε αυτήν την σάπια και διεφθαρμένη πολιτεία. Και αυτό είναι και η απόδειξη ότι είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο, το τραχύ και ανηφορικό μονοπάτι της αρετής. Και αυτό πληρώνουμε …  

“ΤΟ ΒΗΜΑ”, Δεκέμβριος 2012: ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”

Τζό Τρίπι: Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή …  Ο χρόνος όμως είναι εχθρός γιατί τώρα στους νέους το πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το δεύτερο η Χρυσή Αυγή. Στα υπόλοιπα κόμματα τα ποσοστά των νέων πέφτουν και θα συνεχίσουν να πέφτουν … Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε …»

https://www.tovima.gr/2012/12/22/politics/tzo-tripi-stin-ellada-exete-dyo-kommata-zompi-kai-dyo-trela/ 

Συνέντευξη στο καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο Αμερικανός Τζο Τρίπι, το «βαρύ» βιογραφικό του οποίου δίνει η εφημερίδα: «Ο Τζo Τρίπι είναι ένας από τους λεγόμενους «στρατηγούς» του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και πιθανόν ο πλέον καινοτόμος ανάμεσά τους. Ξεκίνησε την καριέρα του στην καμπάνια του Εντουαρντ Κένεντι για την προεδρία των ΗΠΑ το 1979, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Το 2004 ως διευθυντής της καμπάνιας του Χάουαρντ Ντιν εισήγαγε καινοτομίες και τεχνολογικά εργαλεία, τα οποία αργότερα τελειοποιήθηκαν από την καμπάνια του Μπαράκ Ομπάμα. Το 1993 είχε προσληφθεί από το ΠαΣοΚ για την εκστρατεία του Ανδρέα Παπανδρέου. Από τότε ο αμερικανός αναλυτής δεν έπαψε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα … Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ο πολιτικός αναλυτής-επικοινωνιολόγος ανέφερε τα εξής ενδιαφέροντα:

« Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλαιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο και δεν ισχυρίζομαι ότι θα γίνει εύκολα. Οι παλαιοί πολιτικοί θα προσπαθήσουν να γραπωθούν ακόμη και από το τελευταίο κομμάτι εξουσίας. Τους αρέσει το πελατειακό σύστημα γιατί αυτό τους ανέδειξε …»

ΚΑΙ “ΓΡΑΠΩΘΗΚΑΝ” … ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013, Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Σαμαράς στην Βουλή:“Ακραίος και εγώ, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή …”

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ως γνωστόν, καταδίκασε την Ελλάδα για έλλειψη κράτους δικαίου και ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Τι είναι όμως ένα Ευρωκοινοβούλιο μπροστά στην ελληνική δικαιοσύνη; Ένα τίποτε! Έτσι, λοιπόν, καταδίκη αυτοί, καταδίκη και του Ευρωκοινοβουλίου από την ολομέλειά των Αρεοπαγιτών! Ευτυχώς βρέθηκαν και 13 που είχαν αντίθετη άποψη.

Ό,τι και να ψήφισαν όμως οι Αρεοπαγίτες κατά πλειοψηφίαν, υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία και λησμονώντας ότι την εθνική μας κυριαρχία την έχουμε παραχωρήσει και με την άδεια των δικαστών με τα Μνημόνια, που τα βρήκαν απολύτως “Συνταγματικά”, ό,τι και εάν είπαν και ψήφισαν, τα κατήργησε με μιας μέσα στην ίδια την βουλή ο Αντώνης Σαμαράς, δηλώνοντας:“Εγώ έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στην φυλακή”

Και όταν ένας πολιτικός δηλώνει και μάλιστα υπερηφανεύεται, ότι όντας πρωθυπουργός, έστειλε στην φυλακή 18 πολιτικούς του αντιπάλους, τους βουλευτές δηλαδή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τότε πράγματι δεν υπάρχει κράτος δικαίου. 

Επίσης για την καταδίκη της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου και ανεξάρτητης δικαιοσύνης αναφέρουν τα ΜΜΕ. Δεν λένε λέξη όμως ότι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα φυλακίστηκαν εκλεγμένοι βουλευτές! Στις εκτεταμένες μάλιστα αναφορές από ιστολόγια, τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες για την καταδίκη της Ελλάδος από το Ευρωκοινοβούλιο για έλλειψη κράτους δικαίου, κανένας δεν είπε λέξη για το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που συνεχίζεται, με τον ιδρυτή της να είναι ακόμη κρατούμενος και με μία διαδικασία δικαστική, που έχει αρχίσει πριν δέκα ολόκληρα χρόνια να δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Κανέναν δεν συμφέρει να το πει αυτό γιατί είναι όλοι συνένοχοι. Όλοι μαζί δεξιοί της ρεμούλας και της μίζας κι αριστεροί κλεφτοκοτάδες μεγαλοεργολάβοι και εθνομηδενιστές και μαζί τους και κάποιοι γραφικοί καραγκιόζηδες, που παριστάνουν τους πατριώτες, όλοι μαζί αγωνίστηκαν για να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός πολιτικού παιχνιδιού. Φυσιολογικό είναι λοιπόν αναφερόμενοι στα κακά του κράτους δικαίου και της έλλειψης δικαιοσύνης να μην αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί είναι και αυτοί συνένοχοι σε αυτό το μεγάλο πολιτικό έγκλημα.

Σχετικά λοιπόν με το κράτος δικαίου και το κατά πόσον είναι ανεξάρτητη στην Ελλάδα η δικαιοσύνη, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ο Αντώνης Σαμαράς, θέλοντας να υποστηρίξει ότι δεν είναι ακροδεξιός, πράγμα το οποίο εμείς απόλυτα πιστεύουμε, είπε: 

“Ακραίος και εγώ που δεν θα το ψηφίσω, που έστειλα σιδηροδέσμια τη Χρυσή Αυγή και μετά κάποιοι πέντε χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να διεξαχθεί η δίκη; Ακραίος κι εγώ …” 

Το παραμύθι, λοιπόν, περί “ποινικής υποθέσεως” και της δικολαβίστικης αλχημείας περί “εγκληματικής οργανώσεως” το κατέρριψε ο ίδιος ο Σαμαράς, λέγοντας μέσα στην βουλή ότι αυτός μας έστειλε στην φυλακή και μάλιστα σιδηροδέσμιους! 

Ας παραδεχθούνε επιτέλους ότι όλοι μαζί πολέμησαν ανήθικα και παράνομα την Χρυσή Αυγή γιατί ήταν η μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης στην χώρα, γιατί όπως δήλωνε ο έγκριτος Αμερικανός αναλυτής το 2012 στο “ΒΗΜΑ” “η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που θα κατεδάφιζε το παλαιό σύστημα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας.”


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/02/27/15/161680/






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις