ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

TO 2O50 OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 63% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

Δημογραφικό και χρέος: Αν δεν διαγραφεί-μεταφερθεί η αποπληρωμή του η Ελλάδα θα «σβήσει»Το χρέος «σκοτώνει» το έθνος στον «πυρήνα» του και ακυρώνει την δυνατότητα του να μπορεί να αναπαραχθεί και να διαιωνιστεί

Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας μας που σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Ε.Ε τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό.

Ο δημογραφικός μαρασμός του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα.

Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί με προσφορα γενναίας ενίσχυσης ενοικίου κατοικίας και άμεση εύρεση εργασίας . 

Δυστυχώς με 830 ευρω το καθεστώς Μητσοτάκη δεν ενισχύει τους νέους να σκέφτονται την οικογένεια, την στιγμή που το κράτος ενισχύει τις οικογένειες των λαθρομεταναστών΄και όχι τα νέα ζευγάρια αποτελεί απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος!

ΧΑ ΛΑΡΙΣΑ
ΓΡΑΦΕΙ : Συναγωνιστής Iωάννης Λαμπρογιάννης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις