9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια και η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν λέει να τελειώσει …

 

20 Απριλίου 2015 – 20 Απριλίου 2024: 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια και η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν λέει να τελειώσει …

Τους τρεις πρώτους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και ο τότε Γενικός γραμματέας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος τους συνέλαβαν και τους προφυλάκισαν στην συνέχεια στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013. Έχουν περάσει από τότε έντεκα ολόκληρα χρόνια και το Εφετείο ευρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και θα κρατήσει τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια. Πρόκειται για μία δικαστική διαδικασία, η οποία θα κρατήσει δώδεκα χρόνια μία ολόκληρη ζωή ίσως και παραπάνω! 

Η δίκη άρχισε στις 20 Απριλίου του 2015 και σήμερα 20 Απριλίου του 2024 εννέα χρόνια μετά όχι μόνον δεν έχει κριθεί τίποτε, αλλά παράνομα και αντισυνταγματικά έχουν ψηφιστεί και νόμοι ενάντια στο τεκμήριο της αθωότητος των κατηγορουμένων, αλλά και στον ποινικό κώδικα που δεν αναγνωρίζει αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, νόμοι με τους οποίους οι καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό και “φωτογραφικά” η Χρυσή Αυγή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τις απόψεις έγκυρων νομικών και δημοσιογράφων και δεν ήταν οι μοναδικοί, που τότε το 2013 αμφισβητούσαν το αδίκημα της “εγκληματικής οργανώσεως” για το οποίο καταδικάστηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σήμερα όμως όλοι σιωπούν…

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/04/20/21/163097/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις