ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

 

Πανικός στο κρατίδιο των Σκοπίων και η ΝΔ τηρεί απαρέγκλιτα την προδοσία των Πρεσπών!


Ο πρόεδρος του κρατιδίου των Σκοπίων και υποψήφιος για δεύτερη θητεία Στέβο Πεντάροφσκι, ερωτηθείς κατά την διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Γευγελή για το πως σχολιάζει τις ανακοινώσεις της υποψηφίας προέδρου του VMRO για πιθανή ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε πως «θα βγούμε από το ΝΑΤΟ εάν ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, θα αποκλειστούμε από τον οργανισμό». Ο Στέβο Πεντάροφσκι σημείωσε πως εάν η ανθυποψήφια του πιστεύει ότι μπορεί μόνη της η χώρα να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών και των συνόρων της με διαφορετικό και καλύτερο τρόπο, τότε θα πρέπει να το πει. «Ωστόσο, πιστεύω πως πρόκειται για επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο πρόεδρος των Σκοπίων χαρακτήρισε μια πιθανή ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως την «μεγαλύτερη πολιτική ανοησία και ταυτόχρονα μια τραγωδία», διότι όπως είπε «θα μείνουμε ολομόναχοι. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι πολιτικές ηγεσίες πίεζαν συστηματικά για την ένταξη στο ΝΑΤΟ εδώ και 30 χρόνια, στόχος ήταν να αποκτήσουμε μόνιμη ασφάλεια». Είναι που δήθεν όπως προπαγάνδιζαν οι μισέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η συμφωνία “ευνοούσε” τα ελληνικά συμφέροντα και διασφάλιζε την “ειρήνη” στην χερσόνησο του Αίμου, όταν θεμελιώνει την επίσημη ΝΑΤΟϊκή επέκταση και περισσότερες στρατιωτικές βάσεις σε αυτή την πολύπαθη γεωπολιτική γειτονιά.

Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται πλήρως στις πάγιες θέσεις της περί προδοτικής συμφωνίας, η οποία ουδένα πρόβλημα επίλυσε, και αντίθετα εγείρει αντιδράσεις και αξιώσεις ακύρωσης από δυνάμεις ακόμα και εντός των Σκοπίων (έστω από την σωβινιστική τους πτέρυγα), και αυτών της Βουλγαρίας. Φυσικά η Νέα Δημοκρατία εθελοτυφλεί και παρά τις μυριάδες αφορμές καταγγελίας και ακύρωσης που έχουν δοθεί από πλευράς Σκοπίων, επιμένει να εφαρμόζει πιστά τις επιταγές μιας συνθήκης την οποία η ίδια πριν ανέλθει στην εξουσία καυτηρίαζε δήθεν ως “κακή”, για να την υμνήσει λίγα χρόνια αργότερα δια στόματος Μπακογιάννη και όχι μόνο.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
https://xrisiavgi.com/2024/04/20/12/163057/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις