ΚΚΕ: σάρκα από την σάρκα του Συστήματος

 

Οι μέχρι πρότινος “θριαμβευτές” (με τον νου τους…) του αντιφασιστικού αγώνα, έχουν κατατρομοκρατηθεί από την μαζική αποδοχή του Εθνικιστικού κινήματος και την προοπτική της δυναμικής ανάκαμψης του, ιδιαίτερα στην νεολαία και τα εργατικά στρώματα, εξαπολύοντας ένα νέο κύμα ψευδών ειδήσεων εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εσχάτως ξεκίνησαν και πάλι τις προβολές κατάπτυστων αντιεθνικιστικών “ντοκιμαντέρ” με στόχο να μολύνουν παιδικές ψυχές εν είδει παιδομαζώματος. Τι μπορεί να φοβούνται οι υπάλληλοι του Περισσού άραγε, αφού όπως διακηρύσσουν “τσακίστηκε” ο φασισμός και “διαλύθηκε” η Χρυσή Αυγή;

Αυτό που μετράει στην πολιτική πέρα από τα ψεύτικα παράσημα “επαναστατικότητας”, είναι οι ατόφιες πολιτικές γραμμές που εκφράζει ένας φορέας, και εάν αυτές έρχονται σε σύγκρουση ή συμπλέουν με τα κυβερνητικά αφηγήματα. Δυστυχώς για τους μίζερους μπολσεβίκους τσέπης, η πληροφορία σήμερα είναι εύκολα προσβάσιμη και η ελληνική νεολαία γνωρίζει καλά πως το ΚΚΕ είναι αυτό που συγκυβέρνησε με την Νέα Δημοκρατία όταν ο κομμουνισμός κατέρρεε παγκοσμίως. Έχουν επίσης όλοι δει τα βίντεο με τις δηλώσεις του φιλελεύθερου Αδώνιδος Γεωργιάδη, ο οποίος ευχαριστούσε δημόσια το ΚΚΕ για την άριστη “θεσμική” του στάση, όταν τον Οκτώβριο του 2011 οι ροπαλοφόροι του περιφρουρούσαν λυσσωδώς το αστικό κοινοβούλιο από την οργή των λαϊκών μαζών.

Οι Έλληνες με ανοιχτό νου και πατριωτική συνείδηση γνωρίζουν πρώτα και κύρια ποια πολιτική δύναμη είναι αυτή που επί δεκαετίες αγωνίζεται για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική, σε αντίθεση με το ΚΚΕ και τις παραφυάδες του που προδίδοντας το Έθνος παραμένουν προσηλωμένοι στην ανθελληνική γραμμή των ανοιχτών συνόρων. Είναι οι ίδιοι “αντικαθεστωτικοί” που κάθε Ιούλιο συνωστίζονται μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες στα μέγαρα και στα πολυτελή ξενοδοχεία για να “εορτάσουν” την Μεταπολίτευση, πάνω στα ερείπια και το αίμα των νεκρών της Κύπρου.

Στα κοινωνικά ζητήματα το ΚΚΕ είναι ο διαχρονικός σημαιοφόρος του αντιβιομηχανισμού που κατέστρεψε τον εθνικό παραγωγικό ιστό και άφησε άνεργα πλήθη Ελλήνων ανά την περιφέρεια. Ας μην ξεχνάμε ότι προ ετών οι συνδικαλιστές του Περισσού έριξαν δραματικά τα μεροκάματα στο Πέραμα, με επίσημες υπογραφές του παθιασμένου αντιεθνικιστή Πουλικόγιαννη. Φυσικά δεν πήγε φυλακή κανένας κόκκινος εργατοπατέρας μετά από εργατικό ατύχημα, καίτοι προσκείμενα στον Περισσό όργανα επιθεωρούν τα πλοία, βάζουν υπογραφή και πληρώνονται για την επιθεώρηση.

Κυρίως όμως, είναι αυτό το κόμμα που ανέκαθεν στήριζε το σύστημα στις δύσκολες στιγμές του και είχε μια αγαστή σχέση αγάπης με την Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα με τους Μητσοτάκηδες, παλαιούς και νεότερους. Τα μάχιμα νιάτα της Πατρίδος μας σιχαίνονται την υποκρισία του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, αυτού του καθεστωτικού μορφώματος που απολαμβάνει την πλήρη αποδοχή από τον σάπιο πολιτικό κόσμο. Με την ανύπαρκτη ιδεολογικά δεξιά είχαν βολευτεί στην διάδοση του μαρξιστικού δηλητηρίου στην κοινωνία.

Για αυτό φοβούνται τους μόνους πραγματικούς αντικομμουνιστές ιδεολόγους της χώρας, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, ακόμα και όταν βρίσκονται διωκόμενοι στην φυλακή. Γιατί η Χρυσή Αυγή θρυμμάτισε οριστικά το ψεύτικο “φιλολαϊκό” προσωπείο ενός από τα πλουσιότερα κόμματα της Ευρώπης, και αποδόμησε την προπαγάνδα της επίπλαστης “επαναστατικότητας” τους, διαλύοντας οριστικά το μπολσεβίκικο αφήγημα σε ιστορικό και κοσμοθεωρητικό επίπεδο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
https://xrisiavgi.com/2024/04/21/12/163064/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις