Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

 Ή ME TON XPIΣTO Ή ME TON MAMΩNA

«Oυδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν· ή γάρ τον ένα μισήσει καί τον έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται καί του ετέρου καταφρονήσει. ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά» (Mατθ. 6,24)

Ο Kύριος μας τό λέει καθαρά· δεν μπορείτε να δουλεύετε στό Θεό και στό μαμωνά. δεν μπορείτε να έχετε δυό αφεντικά. δεν μπορείτε να λέτε ότι ομολογείτε στην Μια και Μοναδική Εκκλησιά του Χριστου να φιλάτε αράδα τίς εικόνες και ν ανάβετε κεριά, κι όταν βγείτε έξω να προσκυνάτε το διάβολο. δεν μπορείτε να είστε χριστιανοί στους ναούς, και έξω ειδωλολάτρες. Πόσο , μάλιστα , οι βουλευτές των κομμάτων που ψηφίζουν επαισχυντα νομοσχέδια που αντιβαίνουν στο Λόγο του Θεού και να έχονται καμαρωτοί - καμαρωτοί με μεγάλες λαμπάδες στην ανάσταση και να κρατούν εικονες την κυριακη της Ορθοδοξίας ( το είδαμε και αυτό με Λαρισαίο βουλευτη)

«Oυδείς δύναται», λέει, «δυσί κυρίοις δουλεύειν, ή γάρ τον ένα μισήσει και τον έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται και του ετέρου καταφρονήσει» (Mατθ. 6,24).

Προσπαθούν οι σημερινοι ΜΕΤΑμοντέρνοι χριστιανοί του αιώνος τούτου που ακολουθούν τους αιρετικούς λυκοποιμένες της Παναίρεσης του Οικουμενισμού ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ , ΙΕΡΩΝΥΜΟ και όλους τους παρατρεχάμενους επισκόπους και ιερείς της νέας μεταπατερικής θεολογίας που συμπροσεύχονται και με τους Παπικούς, οι χριστιανοί των συμβιβασμών που μας κηρύττουν ότι ο θΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, αλλα λησμονούν ότι ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, και να θέλουν να τα ‘χουν καλά και με το Θεό και με το διάβολο, και προσπαθούν να φτειάξουν ένα τρίτο δρόμο.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ....!
H τον ένα ή τον άλλο δρόμο θ’ ακολουθήσουν.

Tο είπε καθαρά ο Kύριός μας!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!



 «Eίς άγιος, είς Kύριος, Iησούς Xριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν»



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις