ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "ΟΧΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "CELEBRITY" !

 

Ευρωεκλογές με παίκτες του survivor μέχρι τηλεαστέρες από πρωϊνάδικα και φυσικά μεταγραφές…


Ευρωεκλογές: Υποψήφιοι ευρωπατέρες από παίκτες του survivor μέχρι τηλεαστέρες από πρωϊνάδικα και φυσικά μεταγραφές…

Η κυβέρνηση με νόμο, ως γνωστόν, είχε απαγορεύσει σε όλους τους καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να λάβουν μέρος στις εθνικές εκλογές, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και το τεκμήριο της αθωότητος, που θέλει η καταδίκη ενός πολίτη να είναι τελεσίδικη. Ύπουλα και μουλωχτά τροποποιώντας προεδρικό διάταγμα επέκτειναν την απαγόρευση και για τις ευρωεκλογές ακόμη κι εάν δεν συμμετέχουν εις ό,τι αφορά ΜΟΝΟ την Χρυσή Αυγή καταδικασθέντες γιατί έχει διατελέσει πρόεδρος της ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. 

Κατά τα άλλα ο εξευτελισμός της πολιτικής φαίνεται καθαρά με τις μεταγραφές από κόμμα σε κόμμα. Ο Ζαγοράκης, που ήταν ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία τώρα θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ γιατί είναι φίλος με τον Ανδρουλάκη και ο Πύρρος Δήμας, που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τώρα θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία… Όλα τα αλέθει ο καλός ο μύλος

κι ανάμεσα σε όλα αυτά υποψήφιοι και παίχτες του survivor, αλλά και γνωστές φάτσες από τα πρωινάδικα των τηλεοπτικών σταθμών, που τόσα έχουν προσφέρει στον… “πολιτισμό” αυτής της χώρας! Μετά τον γνωστό Δημήτρη Πανόπουλο (γνωστός σε ποιους δεν ξέρουμε, σε εμάς δεν είναι!), ο οποίος συμμετέχει με ρόλο χαριτωμένο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και πρόσφατα συμμετείχε σε συνέντευξη, που έδωσε στην εκπομπή ο Κασσελάκης, πρόκειται να πολιτευθεί στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Παπανώτας από πρωινάδικο άλλης εκπομπής άλλου σταθμού. Όλος ο “αφρός” λοιπόν στην επιφάνεια… Και ύστερα απορείτε γιατί είπε τα όσα είπε ο Νίκος Καρβέλας! 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com/2024/04/15/17/162914/



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις